Φίλοι μου, η θητεία των Ελληνων στα Ευρωπαικά κύπελλα έλαβε τέλος με την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου Treble. Κάπου εδώ νομίζω οτι δεν έχει πλέον ουσία να κυνηγήσεις κάτι άλλο πλην των Ομοσπονδιών που και εκεί έχω υπάρξει πλατινένιος αλλά σε Ομοσπονδία που συμμετείχα και όχι δική μου. Ετσι λοιπόν παροπλίζω την ομάδα και συμμετέχω μόνο στις Ομοσπονδίες μιας και πλέον δεν υπάρχει κάτι άλλο να αποδείξω τόσο σ εμένα όσο και στο παιχνίδι. Αν αναναιωθεί και μπούν κ αλλα πραγματάκια το συζητάμε. Ομως 10 σεζόν τώρα χωρίς την υποστήριξή σας δεν νομίζω να είχα καταφέρει όσα αυτή τη στιγμή κοσμούν το παλμαρέ των The Greeks. Ετσι λοιπόν θα σας αποζημιώσω με έναν πληρέστατο αναλυτικό οδηγό σχετικά με το τι έκανα προκειμένου να φτάσω σε αυτά τα αποτελέσματα από την αρχή μέχρι και το τέλος. Εναν οδηγό που πιστεύω οτι όποιος τον ακολουθήσει πιστά δε θα χάσει. Το Post θα αναναιώνεται κάθε μέρα με καινούργια κεφάλαια μέχρι να σας πω τέλος. Αυτο επειδή δεν μπορώ να το κάνω μονοκοπανιά λόγω φόρτου εργασίας. Κάνετε λοιπόν λίγη υπομονή και θα έχετε στα χέρια σας έναν πληρέστατο οδηγό απο τα χεράκια μου φτιαγμένο με οδηγείες κολπα και τρόπους παιχνιδιού σχέιδια προπονήσεων και γενικά για τα πάντα που αφορούν το παιχνίδι.