αν κάνουν και εκεί καμία έκπτωση, ναι γιατί όχι.
Ο ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ ούτως ή άλλως είναι έτσι, Βραζιλιάνος και Αργεντίνος
Printable View
αν κάνουν και εκεί καμία έκπτωση, ναι γιατί όχι.
Ο ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ ούτως ή άλλως είναι έτσι, Βραζιλιάνος και Αργεντίνος
Παιχνίδια είχαμε το Σ-Κ.
Με ένα γκρουπ από το Καζακστάν !
Εγώ έπαιζα με ένα τύπο που είχε φτιάξει κανονική ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Attachment 70292
Στο πρώτο παιχνίδι όμως οι Αργεντίνοι μου καθάρισαν.
Attachment 70293
Attachment 70294
Attachment 70295
Στο 2ο παιχνίδι, η ομάδα μου ήταν στημένη με παίκτες παγκίτες 1* που έβαλα γιατί στο πρωτάθλημα θα μείνω σεζόν.
Δεν είχα σήμα για να συνδεθώ και έτσι μπήκα λίγο αφότου άρχισε το παιχνίδι.
Άλλαξα 3 παίκτες και τελικά έχασα τουλάχιστον με ένα τιμητικό 4-2.
Attachment 70296
Attachment 70297
Ευτυχώς η πρωτιά είχε ήδη κριθεί.
Έτσι οι Αετοί κατέκτησαν ακόμη 'ενα κύπελλο, έχουν 8 στα 9 , σε μια καλή θέση στην κατηγορία, αλλά απέχουν ακόμα από το τοπ 100.
Απ 'ότι βλέπω, όλες οι ομάδες εκεί έχουν 9 στα 9 κύπελλα.
Ποιός ξέρει, αν συνεχίσουμε έτσι και κάποιοι από αυτούς στραβοπατήσουν, μπορεί και να ξαναβρεθούμε εκει.
Attachment 70298
10 κύπελλα για τους Αετούς :D
Ε, εντάξει, οι Κότες είναι πιο πάνω αλλά που θα πάει ...:p
Attachment 70863
Μετά από δύο όχι και πολύ πετυχημένα τουρνουά, επιστροφή στις πρωτιές
Attachment 71687
Ρε γιωργο, μια ερωτηση ... :D ... τι νοημα εχει που κρυβεις ονοματα και φατσες;;
Αφου προκαθορισμενα ειναι δημοσια ολα, ειτε στο fb, ειτε στο ΤΕ.
Σορυ που το βρισκω αστειο, αλλα ειναι αστειο ρε παιδι μου. :p
βασικά είναι άσχημοι, γι'αυτό
χαχαχα
Ακόμα μια κούπα για τους Αετούς
Συγχαρητήρια σε όλους. οι αντίπαλοι ήταν σκληρά καρύδια !
Attachment 71933
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, νομίζω ότι κάναμε από τα καλύτερα κοουτσαρισματα μέχρι τώρα σε αγώνες ομοσπονδίας
Σημερα οι αετοι εκαναν το απολυτο 36-0 ημιτελικους
36-0 τελικους
και 3 θεση γενικη βαθμολογια
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Attachment 73357Attachment 73358Attachment 73359
η ομάδα θα μπει στον πάγο δεν θέλω να σας κρεμάσω πείτε τι πρέπει να κάνω
Είσαι σίγουρος ?
Είμαστε στην χρυσή κατηγορία, έχουμε βαθμούς για να ανεβούμε στην 2 και θα έχουμε εξτρά 30 τοκεν κάθε σεζόν.
Σκέψου το λίγο καλύτερα και ψύχραιμα.
μπραβο γιωργο εισαι σωστος αρχηγος, ειναι αμαρτια για τον δημητρη τοση προσπαθεια εχει κανει μεχρι τωρα ελα δημητρη γερα
μην σε παιρνει απο κατω μια ομαδα ειμαστε και στα καλα και στα ασχημα
Δύσκολη κλήρωση μας έκατσε πάλι. Κατά πως το βλέπω, όπως μας είχαν τύχει δυο Σ-Κ συνεχόμενα εύκολοι αντίπαλοι 4*-5* για να γίνει ένα ξεκαθάρισμα και να μην ανεβαίνουν κατηγορίες τζαμπανταν κάποια γκρουπ, έτσι νομίζω ότι κάνουν την ζωή δύσκολη για κάποια γκρουπ στο να ανέβουν από GOLD3 σε GOLD2 .
Ευτυχώς εμείς είμαστε καλά.
Λοιπόν ο προπονητής της κερκίδας (εγώ δηλ. χαχα) έχει να προτείνει κάποια συστηματάκια.
Νίκο, ο αντίπαλος παίζει ρόμβο οπότε πήγαινε κλασσικά με 3DC-1DMC-2MC-AML-AMR-ST . Τον εξτρά σου θα τον έβαζα πάλι σε MC για να πάρω το κέντρο. Μετά μπορεί να τον άλλαζα (Σε 2ο DC αν προηγούμουν, ή σε 2ο ST αν ήμουν πισω στο σκορ). Πρόσεχε όμω γιατί έχει και AML – AMR και μπορεί να το γυρίσει από τα πλάγια το παιχνίδι του. Ρίχνε καμιά ματιά στις διατάξεις.
Δημήτρη Δ. απότι βλέπω, ο αντίπαλος παίζει 4D-2MC-AML-AMR-AMC-ST. Βάλε 3Dw-2DMC-3MC και μπροστά AML-AMR-ST ή αν έχεις πιο φορμαρισμένους AMC-2ST από την μέση. Αν δεις ότι ο ST είναι σε φόρμα, πάνω από 7 και δείχνει κινητικότητα, τότε πέρνα τον 2ο DMC σε θέση DC. Αν είναι στο 6,5 και τίποτα, άσε τους 2 DMC να βοηθούν με τους ακραίους του.
Άλεξ (o άλλος παίζει με 4D-1DMC-MC-AML-AMR-2ST) 4-5-1V είναι το σύστημα σου, άμυνα-αντεπιθέσεις , μεικτές πάσες.
Δημήτρη Σ. (ο άλλος παίζει με 4D- ML-MC-MR-AMC-2ST) το ίδιο με πιο πάνω αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και μακρινές πάσες. Εναλλακτικά > αν έχεις πιο φορμαρισμένους AMC-2ST
Χάρη ( άλλος παίζει με 3DC-1DMC-2MC-AML-AMR-2ST) επισης ) 4-5-1V είναι το σύστημα σου, άμυνα-αντεπιθέσεις , μεικτές πάσες.
Άντε και κοιμηθείτε νωρίς να είμαστε φρέσκοι αύριο χαχα
* ένα πρόσθετο : για το 4-5-1 V, ένα καλό αντι-σύστημα είναι 3Dw - 2DMC- 2MC- AML-AMR-ST.
Αλλά προσοχή να μην πάμε σε επιθέσεις γιατί είναι επικίνδυνο για άμυνα/αντεπιθέσεις
και γενικά για τα δύσκολα ένα στάνταρ είναι το 4-1-4-1
το παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε.
Ήταν πιο δυνατοί και ανέβασαν και ποιότητα μετά την κλήρωση (έγιναν 7* από 6* γκρουπ).
Πάμε για τελικό της παρηγοριάς.
Ο στόχος για να ανέβουμε, είναι εξασφαλισμένος .
Attachment 74312
εδώ κάναμε την υπέρβαση :cool:
Οι Αετοί βρίσκονται πλέον στην Gold 2 κατηγορία, 2 από την κορυφή.
Δύσκολοι αντίπαλοι μας περιμένουν φυσικά.
Στόχος μας είναι πρώτα απ΄όλα να παραμείνουμε στην κατηγορία και να μην πέσουμε.
Έτσι θα εξασφαλίζουμε τουλάχιστον τα εξτρά 30 τοκεν.
Για να το πετύχουμε αυτό, ένα πρώτο βήμα είναι να προκρινόμαστε στον τελκό και ας μην το πάρουμε.
Το πρωτο λοιπόν Σ-Κ τα καταφέραμε :D
Attachment 74794
Ο Furius από το γκρουπ, έπεσε με Κινέζο 9* αλλα το πάλεψε και έχασε τιμητικά :)
Attachment 74795
τι στο καλό, όλο με Κινέζους πέφτουμε
εδώ ο Δημήτρης κράτησε καλά το θηρίο
Attachment 76267
και εδώ με άλλα "φρούτα", Τούρκους
Attachment 76268
ο Χάρης και ο Άλεξ τα πήγαν καλά όμως
Μετά παίξαμε με μια ιστορική ομοσπονδία, το γκρουπ ΝΤΝΚ
Είναι , μέλη από το σερβόφωνο φόρουμ, από τους πιο παλιούς εδω μέσα (ο MACVA και ο KASKADA)
Οι 5 από αυτούς είναι lv 59 και ο άλλος 33 :eek:
αν ψάξετε το όνομα, θα τους βρείτε
Attachment 76269
χάσαμε στον τελικό με 2 ήττες διαφορά.
Εξαιρετικά τιμητικό.
Προκριθήκαμε όμως στην Gold1 και τσιμπήσαμε 50Τ
Και σήμερα παραλίγο να γίνει το ανεπανάληπτο.
Τα δύο μου γκρουπ έπεσαν μαζί, σε ξεχωριστούς όμως ημιτελικούς.
Το Greek forum δυστυχώς αποκλείστηκε (πάλι με Κινέζους), το άλλο πέρασε.
Αν περνούσαν και τα δύο, οι ομάδες μου θα έπαιζαν μεταξύ τους :p
Αυτή την σεζόν δεν λέμε να σταυρώσουμε κούπα.
Ακόμα ένας μικρός τελικός.
Πήραμε την 3η θέση βέβαια αλλά δεν φτάνει.
Ετσι είμαστε κοντά στον υποβιβασμό στην Gold2 ξανά :(
ε ναι, αν πέφτεις με τέτοια γκρουπ, πού να περάσεις
Attachment 76615
Να συμπληρώσω ότι παρότι παίζουμε με πολύ δυνατούς αντιπάλους το χάνουμε πολύ οριακα.Εγω προσωπικά είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια μας θεωρώ πως πάμε εκπληκτικά.
Ακόμα ένας "εμφύλιος" για τους Αετούς.
Αφού παίξαμε την προ-προηγούμενη εβδομάδα εναντίον του άλλου μου γκρουπ, αυτό το Σ-Κ παίζουμε με ένα γκρουπ που έχει έναν φίλο από εδώ από το φόρουμ (αν και τον χάσαμε τώρα τελευταία - που σαι ρε Γιάννη ?)
Η κούπα είναι σχεδόν καπαρωμένη από αυτούς τους Ιταλούς
Με αυτούς έπαιξε το άλλο μου γκρουπ το προηγούμενο Σ-Κ και χάσαμε στον τελικό.
Νομίζω ότι καταλαβαίνετε τι παίζει με αυτούς .
Attachment 76842
Attachment 76843
Attachment 76844
Ε ρε γέλια που έχουν να πέσουν αν γίνει το θαύμα και η Nordeus ρίξει το τσεκούρι σ'αυτού του είδους τις ομοσπονδίες...
Το εύχομαι και το ελπίζω (αν και δεν πρόκειται να γίνει αλλά τέλος πάντων).
Καλησπέρα. Όπως είπα και στον Γιώργο έχω βαρεθεί με το παιχνίδι και δεν ασχολούμαι άλλο με φόρουμ κτλ.
Για τους Ιταλούς και τους κάθε Ιταλούς δυστυχώς δεν πρόκειται ποτέ να πέσει τσεκούρι.
Εμείς αυτό το Σ/Κ θέλαμε 7 πόντους για να φτάσουμε top κατηγορία και να το τερματίσουμε εκεί, ήδη πήραμε τους 5, όλα καλά.
Και μία παρατήρηση αξία για μένα στο παιχνίδι έχει ο manager, όχι αυτός που αγοράζει tokens ή τι άλλο και φτιάχνει ομαδάρα με παίχτες 7 άστερους και δεν συμμαζεύεται
Το θέμα είναι ολοφάνερο... Θα σας πω πάνω κάτω τι παίζει... Από την στιγμή που οι παίκτες μπορεί να είναι κάποιον χρόνων εδώ από την μια μου ακούγεται λογικό να έχουν φτάσει ως τα 6 με 7 *... Από την άλλη όμως αν είναι νέοι και μετά από 2 σεζόν φτάσανε σε 6 με 7 * πάει να πει ο,τι χρησιμοποιούν προγράμματα για Token και $$$ ... Ποτέ μην υποτιμάτε τους ξένους γιατί αυτοί έχουν τις ανέσεις τους λόγο εξωτερικού με σκοπό την χρήση προγραμμάτων για τόκεν και χρημάτων... Αν παρατηρήσετε στο http://www.youtube.gr/ γράφοντας How To Get Free Tokens κλπ.. Θα δείτε πολλά Generators τα οποία λειτουργούν στο εξωτερικό αλλά όχι στην Ελλάδα...
Υ.Γ. :Αναφέρομαι στο ποστ του Γιώργου για την αντίπαλη ομοσπονδία που κληρώθηκε.
Signed
-Ραφαήλ(Rodos FC Manager)
Γιάννη αν "σφίξετε" θα σου δώσω 2 πόντους χαχα
Λοιπόν έκανα μια πρόταση εδώ, σε λίγο θα την μεταφέρω και στο Ελληνικό φόρουμ
https://forum.topeleven.com/suggesti...tml#post440715
Λογικό δεν είναι φίλε μου. Εγώ για να φτάσω να κάνω ομαδάρα, κάθομαι και 1-2 σεζόν στην ίδια κατηγορία γιατί προτιμώ να πιω ποτό από το να πληρώσω την Nordeus. Για τους generators λίγο μούφα μου φαίνονται, τουλάχιστον εδώ Ελλάδα δύσκολα.
Το παιχνίδι είναι απολαυστικό όταν κάνεις την προσπάθεια σου χωρίς να χρησιμοποιείς άλλους παράγοντες. Και στεναχωριέμαι όταν βλέπω μικρά lvl που έχουν 7-8στερους παίκτες και χαίρονται λες και κατάφεραν κάτι
Συγχαρητήρια για την πρόκριση, ελπίζω να τα καταφέρετε αύριο.
Εμείς ολοκληρώσαμε, φτάσαμε τους 1351
Ευχαριστούμε
Για να παραμείνουμε κατηγορία, μόνο πρωτιά θέλουμε, πράγμα απίθανο με αυτούς τους Ιταλούς.
Καλή συνέχεια φίλε
Αφού θα πάρετε 25 αν βγείτε δεύτεροι. Άρα θέλετε άλλους 8
Μπορεί να σας φαίνονται δύσκολοι αλλά μπορεί και να μην είναι... Μην ξεχνάς ο,τι οι ποιότητες σε σχέση με τις τακτικές τους και τον τρόπο των εντολών τους παίζουν ρόλο... Άρα να μην σε ανησυχεί το γεγονός της ήττας... Think positive που λεν και οι φίλοι μας οι Άγγλοι :cool: :D
Χάσαμε από τους Ιταλούς αν και κάναμε καλό 1ο γύρο.
Attachment 77027
Καταφέραμε όμως να μαζέψουμε 1200 και κάτι ψιλά πόντους και παραμείναμε στην GOLD 1.
Θα είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή την σεζόν
Μάλλον μας βλέπω να πέφτουμε αλλά ποτέ δεν ξέρεις (think positive)
Εντω μεταξύ, μας έφυγε και ένα μέλος οπότε ψάχνουμε κάποιον.
με το σχετικό βιογραφικό χαχα
- να έχει κάποια εμπειρία (όχι κανά τρελό lv, αλλά να έχει παίξει κάποιες σεζόν)
- να έχει φυσικά κινητό-ταμπλετ κλπ για να μαζεύει πράσινα ή κόκκινα για να έχει καλή κατάσταση η ομάδα
- να έχει μια βασική ποιότητα (5*- 6*)
- να παρακολουθεί φυσικά τα ματς, ανταλλαγή μπόνους κλπ
κάνουμε δοκιμές και αν βρούμε κάποιον καλύτερο από την 2η ομάδα μας, πάμε γερα
με την οικογένεια Baljic από την Σερβία παίζουμε σήμερα
μεγάλο σόι
lolAttachment 77366
Πολλά ξαδέρφια ρε φίλε χαχαχαχα
τουλάχιστον πιστεύω ότι δεν είναι ο ίδιος παίκτης
Δεν μπορείς να παίξεις με 6 ομάδες μαζί :p
Εμένα το ρεκόρ μου είναι 4 αγώνες ταυτόχρονα.
Τώρα σε λίγο, στις 8.00 παίζω 3 ματς με τις 3 ομάδες μου (3 γκρουπ).
Καλά που αυτό το Σ-Κ δεν έβαλα και την 2η στους Αετούς αλλιώς θα έπαιζα με 4 ομάδες ίδια ώρα - lol
Έχει ο Άλεξ τώρα την 2η του.
Δεν βρήκαμε ακόμα 6ο μέλος.
* αν παρατηρήσετε, οι μισοί είναι Παρτίζαν και οι άλλοι μισοί Ερυθρός Αστέρας
πως γκένεν αυτό ?
χαχα
Κι εμείς μείναμε με 5 αυτό το σουκού, δεν καταφέραμε να βρούμε 6ο μέλος. Πετάξαμε έξω κάποιον που είχε παρατήσει την ομάδα εδώ και τρεις σεζόν.
Στις αρχές λόγω ότι στις ομοσπονδίες γίνεται της άννας το κάγκελο, έπαιρνε καμιά ξεκούδουνη νίκη, αλλά στην προηγούμενη σεζόν είμασταν ταρίφα -6.
Απ'αυτά που έγραψες το τελευταίο μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση. Είναι το αντίστοιχο εδώ πέρα του 2 αδέρφια να είναι ο ένας Παναθηναϊκός κι ο άλλος Ολυμπιακός και να κάνανε τα παιδιά τους αντίστοιχα Ερυθρό και Παρτιζάν. Τουλάχιστον το T11 τους έκανε να συνεργάζονται κι όχι να σφάζονται χαχαχα.
Καλή τύχη με το να βρεις 6ο μέλος για την ομοσπονδία. Κι εμείς στη δική μας έχουμε ένα που μπήκε την προηγούμενη σεζόν και δεν έχει παρακολουθήσει ούτε έναν αγώνα. Έχε χάρη που δεν είναι δική μου η ομοσπονδία, θα είχε πάρει πόδι εδώ και βδομάδες. Μπήκε ο κύριος, παίρνει τα Tokens του και δεν τρέχει τίποτα....Τουλάχιστον προς το παρόν τα περισσότερα ματς τα κερδίζει. Αλλά κάτι μου λέει ότι θα πιέσω να πάρει πόδι, γιατί θεωρώ ότι οι μονομαχίες θα δυσκολέψουν από δω και πέρα. Δεν είμαστε σε θέση για -6 συνέχεια.
Μερικοί μάνατζερς φτιάχνουν αξιόλογες ομάδες χωρίς να παρακολουθούν το ματς. Ειναι ενα απο τα ατου του παιχνιδιού γιαυτους που δεν μπορούν να ειναι συνέχεια ονλαιν.
Αν είναι τέτοια περίπτωση και συνεχίζει να παίρνει νίκες μια χαρα ειναι
ήταν μέσα στα παιχνίδια, παρακολούθησαν και μας νίκησαν με 18-16 :(
γενικά είχαν δυνατότερες ομάδες από εμάς.