Results 1 to 10 of 116
Like Tree116Likes

Thread: Αετοι του Greek Forum - Oμοσπονδια

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice Rafael1991's Avatar
    Το θέμα είναι ολοφάνερο... Θα σας πω πάνω κάτω τι παίζει... Από την στιγμή που οι παίκτες μπορεί να είναι κάποιον χρόνων εδώ από την μια μου ακούγεται λογικό να έχουν φτάσει ως τα 6 με 7 *... Από την άλλη όμως αν είναι νέοι και μετά από 2 σεζόν φτάσανε σε 6 με 7 * πάει να πει ο,τι χρησιμοποιούν προγράμματα για Token και $$$ ... Ποτέ μην υποτιμάτε τους ξένους γιατί αυτοί έχουν τις ανέσεις τους λόγο εξωτερικού με σκοπό την χρήση προγραμμάτων για τόκεν και χρημάτων... Αν παρατηρήσετε στο http://www.youtube.gr/ γράφοντας How To Get Free Tokens κλπ.. Θα δείτε πολλά Generators τα οποία λειτουργούν στο εξωτερικό αλλά όχι στην Ελλάδα...

Υ.Γ. :Αναφέρομαι στο ποστ του Γιώργου για την αντίπαλη ομοσπονδία που κληρώθηκε.

Signed

-Ραφαήλ(Rodos FC Manager)
    Last edited by Rafael1991; 02-03-2017 at 04:45 PM.
    RODOS FC 2015

TARGET:MAKING 6+ * TEAM
    GOAL:Transfering New&Strongest Players
    COMPLETED TARGETS:WINNERS OF THE CUP LEVEL 5 Season:88
    WINNERS OF NIVEA MEN LEAGUE Season:88
    WINNERS OF LEAGUE 1ST PLACE SEASON:88
    HATING:CHEATING,UNFAIR PLAY.

Dreamer
    Quote Originally Posted by Rafael1991 View Post
    Το θέμα είναι ολοφάνερο... Θα σας πω πάνω κάτω τι παίζει... Από την στιγμή που οι παίκτες μπορεί να είναι κάποιον χρόνων εδώ από την μια μου ακούγεται λογικό να έχουν φτάσει ως τα 6 με 7 *... Από την άλλη όμως αν είναι νέοι και μετά από 2 σεζόν φτάσανε σε 6 με 7 * πάει να πει ο,τι χρησιμοποιούν προγράμματα για Token και $$$ ... Ποτέ μην υποτιμάτε τους ξένους γιατί αυτοί έχουν τις ανέσεις τους λόγο εξωτερικού με σκοπό την χρήση προγραμμάτων για τόκεν και χρημάτων... Αν παρατηρήσετε στο http://www.youtube.gr/ γράφοντας How To Get Free Tokens κλπ.. Θα δείτε πολλά Generators τα οποία λειτουργούν στο εξωτερικό αλλά όχι στην Ελλάδα...

Υ.Γ. :Αναφέρομαι στο ποστ του Γιώργου για την αντίπαλη ομοσπονδία που κληρώθηκε.

Signed

-Ραφαήλ(Rodos FC Manager)
    Λογικό δεν είναι φίλε μου. Εγώ για να φτάσω να κάνω ομαδάρα, κάθομαι και 1-2 σεζόν στην ίδια κατηγορία γιατί προτιμώ να πιω ποτό από το να πληρώσω την Nordeus. Για τους generators λίγο μούφα μου φαίνονται, τουλάχιστον εδώ Ελλάδα δύσκολα.
    Το παιχνίδι είναι απολαυστικό όταν κάνεις την προσπάθεια σου χωρίς να χρησιμοποιείς άλλους παράγοντες. Και στεναχωριέμαι όταν βλέπω μικρά lvl που έχουν 7-8στερους παίκτες και χαίρονται λες και κατάφεραν κάτι
    trojan likes this.