Results 1 to 10 of 116
Like Tree116Likes

Thread: Αετοι του Greek Forum - Oμοσπονδια

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    τουλάχιστον πιστεύω ότι δεν είναι ο ίδιος παίκτης
    Δεν μπορείς να παίξεις με 6 ομάδες μαζί
    Εμένα το ρεκόρ μου είναι 4 αγώνες ταυτόχρονα.
    Τώρα σε λίγο, στις 8.00 παίζω 3 ματς με τις 3 ομάδες μου (3 γκρουπ).
    Καλά που αυτό το Σ-Κ δεν έβαλα και την 2η στους Αετούς αλλιώς θα έπαιζα με 4 ομάδες ίδια ώρα - lol
    Έχει ο Άλεξ τώρα την 2η του.
    Δεν βρήκαμε ακόμα 6ο μέλος.

* αν παρατηρήσετε, οι μισοί είναι Παρτίζαν και οι άλλοι μισοί Ερυθρός Αστέρας
    πως γκένεν αυτό ?
    χαχα
    Last edited by nikolgiorgos; 02-11-2017 at 05:48 PM.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    τουλάχιστον πιστεύω ότι δεν είναι ο ίδιος παίκτης
    Δεν μπορείς να παίξεις με 6 ομάδες μαζί
    Εμένα το ρεκόρ μου είναι 4 αγώνες ταυτόχρονα.
    Τώρα σε λίγο, στις 8.00 παίζω 3 ματς με τις 3 ομάδες μου (3 γκρουπ).
    Καλά που αυτό το Σ-Κ δεν έβαλα και την 2η στους Αετούς αλλιώς θα έπαιζα με 4 ομάδες ίδια ώρα - lol
    Έχει ο Άλεξ τώρα την 2η του.
    Δεν βρήκαμε ακόμα 6ο μέλος.

* αν παρατηρήσετε, οι μισοί είναι Παρτίζαν και οι άλλοι μισοί Ερυθρός Αστέρας
    πως γκένεν αυτό ?
    χαχα
    Απ'αυτά που έγραψες το τελευταίο μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση. Είναι το αντίστοιχο εδώ πέρα του 2 αδέρφια να είναι ο ένας Παναθηναϊκός κι ο άλλος Ολυμπιακός και να κάνανε τα παιδιά τους αντίστοιχα Ερυθρό και Παρτιζάν. Τουλάχιστον το T11 τους έκανε να συνεργάζονται κι όχι να σφάζονται χαχαχα.

Καλή τύχη με το να βρεις 6ο μέλος για την ομοσπονδία. Κι εμείς στη δική μας έχουμε ένα που μπήκε την προηγούμενη σεζόν και δεν έχει παρακολουθήσει ούτε έναν αγώνα. Έχε χάρη που δεν είναι δική μου η ομοσπονδία, θα είχε πάρει πόδι εδώ και βδομάδες. Μπήκε ο κύριος, παίρνει τα Tokens του και δεν τρέχει τίποτα....Τουλάχιστον προς το παρόν τα περισσότερα ματς τα κερδίζει. Αλλά κάτι μου λέει ότι θα πιέσω να πάρει πόδι, γιατί θεωρώ ότι οι μονομαχίες θα δυσκολέψουν από δω και πέρα. Δεν είμαστε σε θέση για -6 συνέχεια.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.