Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 68
Like Tree38Likes

Thread: 4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!

Rookie pgatzas's Avatar
    Μπραβο φιλε για την καλη δουλεια.
    Θα ηθελα να σε ρωτησω ομως κατι.
    1. Ο αντιπαλος σου σου εριχνε μονο ενα λεβελ γιατι διαλεξες την πρωτη σου εκδοχη?
    2. Στο βιντεο που ανεβασες εχεις βελη μονο στους πλαγιους χαφ και σε κανεναν αλλο. Ουτε στο αμυντικο χαφ ουτε πουθενα αλλου. Τελικα τι γινετε?

Ευχαριστω και παντα καλοπροερετα

Apprentice dragonomicon's Avatar
    Το παιχνίδι εξελίσεται ραγδαία και ο αλγόρυθμος επίσης, πάντα πρέπει να προσαρμόζεσαι και να μην είσαι στατικός. Αυτή τη χρονιά ας πούμε το σύστημα άρχισε και έκανε νερά, όχι ήττες, αλλά έβλεπα οτι οι παίχτες μου δεν απέδιδαν τα σωστά τους με αποτέλεσμα να κέρδιζα με την ψυχή στο στόμα 2-0 2-1 ΠΑΝΤΑ. Ετσι λοιπόν έκανα μερικές μικροεπεμβάσεις στο σύστημα. Πλέον αντιμετωπίζω όλους μα όλους τους αντιπάλους μου έτσι όπως θα σου δείξω παρακάτω. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά φίλε μου. Στα ποστάρω όλα μαζί για να δεις οτι φέτος πάω τραίνο για Treble.............!!!!! Εχω μόνο 1 ήττα στο πρωτάθλημα και ΠΑΝΤΟΥ ΝΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑ..
    4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_76.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_77.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_78.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_79.jpg

Dreamer
    γεια σου αδερφε.επαιξα σημερα προημιτελικα champions league με αρκετα δυνατοτερο αντιπαλο σε επι μερουσ ποιοτητεσ παικτων και συνολικα φυσικα.επαιζα εκτοσ εδρασ και ακολουθησα πιστα το 4-5-1 v με τον τροπο που δειχνεισ για αντιμετωπιση ισχυροτερων αντιπαλων.το αποτελεσμα ικανοποιητικοτατο.κερδισα 0-1,αλλα ειχα παραλληλα και πολυ καλα εωσ και καλυτερα στατιστικα απεναντι του.η ενδεκαδα που ειχα στον αγωνα μου εδινε 101% και οχι οτι φαινεται στην εικονα.φυσικα στον επαναληπτικο θα παω πανομοιοτυπα.4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_1.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_3.png4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_4.png4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_25.jpg
    dragonomicon likes this.

Εύγε φίλε, θα σου δώσω ένα tip επίσης όταν βλέπεις και είσαι πίσω στο σκόρ θα βάζεις τον dmc σου mc. Θα βγάλεις όλα τα βέλη και θα αφήσεις μόνο τους πλάγιους εξτρέμ κόκκινους και θα παίξεις επιθετικά χωρίς αντεπιθέσεις αλλά με οφσαιντ και εντονο πρεσάρισμα. Αυτό θα το κάνεις ΜΟΝΟ αν το σκόρ είναι εναντιον σου με μεγαλύτερες ομάδες και όταν δεν σου πάει καλά με τις ισάξιες ή τις ελαφρώς ανώτερές σου.

Dreamer
    αδερφε καλημερα,σημερα ηρθε και η προκριση.απεναντι σε αντιπαλο απο παραπανω level που επαιζε με 110% ενω εγω ειχα 102%.
    κερδισα 3-1 σε ενα ματσ που ο αντιπαλοσ ηταν παρων.δεχθηκε 4 γκολ σε δυο αναμετρησεισ τη στιγμη που στο δικο του level δεχεται 0.8 ανα παιχνιδι.
    δεν μπορεσε να παρει ανασα.φυσικα ολο το ματσ το εβγαλα με μπονουσ αμυνασ.αρπαξε 3 τεμαχια σε αντεπιθεσεισ και τελεμεσ ο συριοσ.4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_1.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_2.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_3.jpg

Μπράβο ρε φίλε, έτσι γιατί μπορούμε...!

VIP Nick Lizas's Avatar
    Σημερα για πρωτη φορα μετα απο καποιες δοκιμες σε φιλικα δοκιμασα το συστημα σου (με την δευτερη ομαδα που εχω )στο πρωταθλημα και το
    αποτελεσμα ηταν εκπληκτικο Keep Walking John4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_111.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_112.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_113.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_114.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_115.png
    Την νεα σαιζον θα την δοκιμασω και στην πρωτη ομαδα
    Last edited by Nick Lizas; 01-31-2017 at 08:31 PM.
    dragonomicon and Jorge Volos like this.

Rookie
    Φιλε ειμαι λατρης του συστηματος αυτου αλλα στις τακτικες δεν τα πολυπειραζω. Ολα αυτα που λες για τους 3 κανονες να τα ακολουθησω οσο μπορω. Ειμαι 18 επιπεδο γυρισα ξανα στο παιχνιδι μετα απο αποχη ενος χρονου. Απλα μια απορεια να ακολουθησω την τελευταια συμβουλη σου ιδιο συστημα και οδηγιες για ολους ή αυτα που ειπες για 3 διαφορετικες τακτικα οχι διαταξη αναλογα με δυναμικοτητα αντιπαλου; Εχω ακομη μια ερωτηση γιατι η νοοτροπια ειναι πολυ αμυντικη με τους πιο αδυναμους αντιπαλους πως συμφερει; Τελος μπραβο για την δουλεια σου, τις συμβουλες και τον κοπο σου.
    Last edited by Jimbesi; 03-15-2017 at 06:45 PM.

Με τις οδηγείες θα ξεκινήσεις αρχικά τη σεζόν, όταν δεις και το σύστημα δεν ρολάρει έτσι τότε θα παίζεις πολύ αμυντικά με τους ισχυρούς και αμυντικά με τους αδύναμους.
    Jimbesi likes this.

Και τώρα στα φρέσκα κουλούρια, λοιπόν το σύστημα δεν χάνει με τίποτα. Η νέα σεζόν με έφερε σε όμιλο Champions League για θηρία και το κύπελλο ως γνωστό τα ίδια και χειρότερα. Το Πρωτάθλημα είναι εύκολο γιατί δεν έχω αντίπαλο και δεν έχω αντίπαλο γιατί αν δείτε τι κάνω στα κύπελλα θα καταλάβετε οτι το πρωτάθλημα είναι πλέον παιχνίδι σ αυτά που έχουν ΄γίνει στις διοργανώσεις. Σας παραθέτω λοιπόν τι έχει γίνει μέχρι τώρα στα κύπελλα και στο πρωτάθλημα και τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

Πρωτάθλημα:
    4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_152.jpg

Κύπελλο:
    4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_153.jpg
    αγώνες κυπέλλου:
    4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_155.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_156.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_157.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_158.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_159.jpg

Champions League
    4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_154.jpg
    αγώνες ομίλου:
    4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_160.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_161.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_162.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_163.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_164.jpg

Αήττητο παντού με ομάδες θεριά για τα κυβικά της ομάδας μου.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast