38Likes
-
Rookie
Μπραβο φιλε για την καλη δουλεια.
Θα ηθελα να σε ρωτησω ομως κατι.
1. Ο αντιπαλος σου σου εριχνε μονο ενα λεβελ γιατι διαλεξες την πρωτη σου εκδοχη?
2. Στο βιντεο που ανεβασες εχεις βελη μονο στους πλαγιους χαφ και σε κανεναν αλλο. Ουτε στο αμυντικο χαφ ουτε πουθενα αλλου. Τελικα τι γινετε?
Ευχαριστω και παντα καλοπροερετα
-
Apprentice
-
-
Apprentice
Εύγε φίλε, θα σου δώσω ένα tip επίσης όταν βλέπεις και είσαι πίσω στο σκόρ θα βάζεις τον dmc σου mc. Θα βγάλεις όλα τα βέλη και θα αφήσεις μόνο τους πλάγιους εξτρέμ κόκκινους και θα παίξεις επιθετικά χωρίς αντεπιθέσεις αλλά με οφσαιντ και εντονο πρεσάρισμα. Αυτό θα το κάνεις ΜΟΝΟ αν το σκόρ είναι εναντιον σου με μεγαλύτερες ομάδες και όταν δεν σου πάει καλά με τις ισάξιες ή τις ελαφρώς ανώτερές σου.
-
-
Apprentice
Μπράβο ρε φίλε, έτσι γιατί μπορούμε...!
-
VIP
-
Φιλε ειμαι λατρης του συστηματος αυτου αλλα στις τακτικες δεν τα πολυπειραζω. Ολα αυτα που λες για τους 3 κανονες να τα ακολουθησω οσο μπορω. Ειμαι 18 επιπεδο γυρισα ξανα στο παιχνιδι μετα απο αποχη ενος χρονου. Απλα μια απορεια να ακολουθησω την τελευταια συμβουλη σου ιδιο συστημα και οδηγιες για ολους ή αυτα που ειπες για 3 διαφορετικες τακτικα οχι διαταξη αναλογα με δυναμικοτητα αντιπαλου; Εχω ακομη μια ερωτηση γιατι η νοοτροπια ειναι πολυ αμυντικη με τους πιο αδυναμους αντιπαλους πως συμφερει; Τελος μπραβο για την δουλεια σου, τις συμβουλες και τον κοπο σου.
Last edited by Jimbesi; 03-15-2017 at 06:45 PM.
-
Apprentice
Με τις οδηγείες θα ξεκινήσεις αρχικά τη σεζόν, όταν δεις και το σύστημα δεν ρολάρει έτσι τότε θα παίζεις πολύ αμυντικά με τους ισχυρούς και αμυντικά με τους αδύναμους.
-
Apprentice