Results 1 to 10 of 68
Like Tree38Likes

Thread: 4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Γενικά συμφωνώ ότι είναι από τα πιο πετυχημένα συστήματα.
    Για να ρωτήσω μερικά πράγματα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ: Μην επιχειρήσετε να αλλάξετε κάτι στο 5 λεπτο πριν αρχίσει το παιχνίδι, 100% θα ξεκινήσετε τρώγοντας γκολ...!
    τι εννοείς με αυτό ?

- Εναντίον του κλασσικού 4-4-2 σπάνια μου βγάινει (ιδίως όταν ο αντίπαλος μάνατζερ δεν παρακολουθεί το παιχνίδι).
    Εσένα ?

- Αυτή ειδικά την σεζόν, το Άμυνα/αντεπιθέσεις δεν τραβάει, δεν ξέρω, δεν είναι όπως άλλες σεζόν.

- Το μαν του μαν ξοδεύει περισσότερη ενέργεια.
    Γιατί να το χρησιμοποιήσουμε από την αρχή ?
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    * Σόρυ, αυτό είναι ένα ποστ του Nikose που κατά την προσφιλή του συνήθεια ποστάρει όπου νά''ναι (χαχα)
    Το μετέφερα εδώ για να συνεχισθεί ο διάλογος

" Επαιξα με το συστημα σου σημερα τον αντιπαλο μου στις ομοσπονδιες. Φλατ 4-4-2 και ισοδυναμος. Νοοτροπια πολυ αμυντικη, ηπια πιεση, κανονικο τακλιν, μικτες πασες, και μαρκαρισμα ενας προς εναν. Οι κεντρωοι να κανουν επιστροφες, και αντεπιθεσεις με τους πλαγιους. Χασαμε χαλαρα 0-2 αντι για 0-5. Το αξιοσημειωτο ειναι οτι ειχαμε σε 90 λεπτα 0 σουτ on target. Το ειδαμε κι αυτο μετα απο 6 χρονια στο παιχνιδι. "

4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-test.jpg
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Apprentice dragonomicon's Avatar
    Δοκίμασε να κάνεις κάτι την ώρα που ξεκινάει το παιχνίδι, μια αλλαγή θέσης ή μια αλλαγή παίχτη. Θα φας γκόλ στην πρώτη φάση................Δεν το έχεις τσεκάρει ποτέ αυτό? Μπορεί να μην έτυχε να το κάνεις ποτέ αλλά κάνε το απο περιέργεια 3 φορές. Στις 2 θα το αρπάξεις οπωσδήποτε. Δοκίμασέ το σε φιλικό.

Το άμυνα αντεπιθέσεις όντως δεν τραβάει όπως δεν τραβάνε πολλά πράγματα, οι επιθετικοί ας πούμε δεν σκοράρουν συχνά κ.α. Αλλά σε πληροφορώ στο συγεκριμένο σύστημα θα δεις πολλές αντεπιθέσεις.

Το μαν το μαν μπορεί να ξοδεύει περισσοτερη ενέργεια αλλά έχεις πολύ πιο δυνατή άμυνα και περισσότερο ανασταλτικές ικανότητες. Δεν θα κοιτάξω εγώ να μην κουράσω τους παίχτες, δουλειά τους είναι να παίζουν. Εγώ κοιτάω να τους τραβήξω το 101% από τις ικανότητές τους.

Οσον αφορά το 4-4-2 σου παραθέτω οτι έχω παίξει φέτος με το πρόσφατο ο προημιτελικός μου με ένα θηρίο στο κύπελο(υπάρχει και στο post):
    4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_29.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_30.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_31.jpg4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!-screenshot_32.jpg