38Likes
-
Apprentice
Νίκο αυτός δεν ήταν σε ποιότητα κατώτερος από εσένα απ ότι βλέπω, αρα έπρεπε να παίξεις αμυντικά και όχι πολύ αμυντικά, μετά αν κοιτάξεις την ανάλυση γράφω οτι όταν είσαι ισοδύναμος μην βάλεις βελάκια κάτω στους μέσους για να σου κρατάνε ψηλά την ομάδα, μετά λέμε οτι πρεσάρεις έντονα για να καθαρίσεις το μάτς. Εσυ έστησες την ομάδα σα να έπαιζες με την Μεικτή κόσμου. Φυσιολογικό το βρίσκω να χάσεις όπως πήγες. Δεν είμαι μόνο εγώ η εξαίρεση του κανόνα που κερδίζω ότι μου κάτσει στην πλώρη, απλά βαδίζω κατά γράμμα με ότι έχω ανακαλύψει και δεν έχω απώλειες ή τουλάχιστο μπορώ και τις μετριάζω. Στις ομοσπονδίες μου κάθονται όλο τα παλούκια λόγω του οτι έχω καλη ομάδα, ε σε πληροφορώ τους έχω ξεπαστρέψει όλους. Ο μόνος που δεν κατάφερα να κερδίσω ήταν ένας κινέζος που με κέρδισε 3-1 στο πρώτο και κατάφερα να του πάρω ισοπαλία στο δεύτερο. ΑΘΛΟΣ. Ενας φίλος μου απο την ομοσπονδία δε σταύρωνε νίκη, του έστειλα το σύστημα όπως το έχω γράψει και ευτυχως για μας και την ομοσπονδία έχει ξεσκιστεί στις νίκες. Τι να πω, εμένα μέχρι τώρα πάντως με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και Πρωτάθλημα : 
και στο κύπελλο που είμαι τελικό :
και στις ομοσπονδίες