38Likes
      
      
 
 
		
		
	 
	
	
		
	
	
		
			
- 
	
	
		
		
			
				
				
						
						
				
					
						
							Παντως εγω 0 στα 5 μεχρι τωρα με το συστημα σου..
Και δεν χρειαζεται να κανεις κατι για μενα drago,προς θεου. Ουτε προσπαθω να σου "ακυρωσω" το συστημα ουτε λεω οτι λες μπαρουφες. Απλα σου βγαινει. Σε αλλους προφανως οχι. Δεν το λες και αχαστο συστημα παντως.
 Και πιστευω οτι ειναι ρουλετα  αυτα. Παντα το ελεγα και παντα θα το λεω. Μπορει να γ@μ@ς μεσα στο τεραιν να τον εχεις μονοτερμα να χανεις το ενα πισω απ τ αλλο και ο αλλος με 1 σουτ να σου παρει το παιχνιδι. Και δεν γινονται αυτα μονο μια φορα καθε τρεις σεζον που λεει ο φιλος Alex. Γινονται 2-3 φορες τη βδομαδα. Εχω γεμισει το φορουμ ποσταρισματα με ολη αυτη την κατασταση τα τελευταια χρονια.
Εδιτ...δεν ημουν μεσα σε κανενα ματς απο τα 5 που εχασα, αλλα δεν ηταν ουτε κι ο αντιπαλος.
Εδιτ 2. Μολις χαθηκε και ο 6ος αγωνας  με 5-4. Το αλλαξε λιγο το συστημα του ο αντιπαλος. Τωρα επαιξε με   συστημα "τριμπουισον" και μας εριξε την πενταρα. Ιδου το στησιμο του.
Το τερμα του πηρε 4,7 αλλα αυτο προφανως δεν του ηταν αρκετο για να χασει.
 
						
					 
					
				 
			 
			
			
				
				
				
					
						Last edited by Nikose; 12-04-2016 at 03:20 PM.
					
					
				
				
				
				
				
				
				
			 
			
			
		 
	 
		
	
 
		
		
		
	
 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
		
			
				
				Posting Permissions
			
			
				
	
		- You may not post new threads
 
		- You may not post replies
 
		- You may not post attachments
 
		- You may not edit your posts
 
		-  
 
	
	
	Forum Rules