Τον πηρες ευκολα γιαννη; ήσουν ανώτερος;
Γενικα βλεπω το 3dc με τουλαχ 2dm το παιζουν πολυ φετος με διαφορες οαραλλαγες και μερικες φορες ειναι σπαζοκεφαλιά , γιατι τα dml/dmr του αντιπαλου ποικίλλουν
Στο παραπανω συστημα θεωρω οτι θα επαιζα 3dc-1dmc-4-1-1
Επειδη δεν εχω mr/ml παντα το παιζω με 3dc-1dmc-2-3w-1 ,που ειναι πιο ρισκο αλλα συνήθως βγαινει
♣----------------------------------------------------------------------------♣
[First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
-->Team Showcase<--
[Second team] Angry Sheep FC
δύσκολα με 2-1 (να φανταστείς 1ο ημ τον είχα 15/6 σουτ με 6/2 και ήμασταν 1-1)
αλλά και στους 2 αγώνες ήμουν ανώτερος. απλά στον πρώτο ότι ευκαιρία έκανα την έχανα με άουτ(φαινόταν ότι θα το έχανα ότι κ αν έκανα)
ναι το 3ν-1-4-1-1 το σκέφτηκα αλλά δεν έχω ml,mr
--- Όντως μετά το update παίζει πολύ το 3dc κτλ
--- Επίσης έχω παρατηρήσει ότι έχει δυναμώσει και το 4-4-1-1 και μου έχει βάλει σπαζοκεφαλιά το πως να το πάρω και δεν τα έχω καταφέρει. Ίσως εδώ το 3W-1-4-1-1 να δουλέψει
Last edited by Ioannis Boulakas; 03-19-2017 at 04:41 PM.
Κι εγω επειδη δεν εχω ml mr αλλα βλεπω οτι χρειαζονται σε αρκετα συστηματα, απο την επομενη θα προσπαθησω να εχω. Ηδη εφτιαξα ενα ml/aml και ελπιζω την αλλη σεζον να φτιαξω και ενα mr/amr.
Ειναι πολυ καλες επιλογες οταν παιζει ο αντιπαλος με πλαγια dm γιατί ουτε ρισκαρεις πολυ με amw αλλα ουτε εισαι πολυ αμυντικογενης με αντοστοιχα dmw.
Εμενα χθες αντιπαλος στις ομοσπονδιες με επαιξε και στα 2 με , 3dc-3dmw-2-1-1.. στο ενα κερδισα στο αλλο ισοπαλία, τα ματς πολυ ισορροπημενα και μου εβγαλαν την παναγια
[First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
-->Team Showcase<--
[Second team] Angry Sheep FC