ermismandras
Αδιαμφισβητητα dc-dc-dc-dml-dmc-dmr-mc-mc-amc-st.Βελάκια πίσω στους 3 dc και μπροστα στον amc.Όλοι οι άλλοι χωρίς.Πολύ αμυντικα-αντεπιθέσεις-επιθεση απο κέντρο-μεικτές-χωρίς οφσαιντ.Θα με θυμηθείς νομίζω, πάντα το κερδίζω προσωπικά το hexagon με αυτο
ΥΓ: Οσο παραξενο κι αν ακούγεται πάτα μπόνους κατοχής αν και παίζεις αμυντικά
Last edited by ermismandras; 18 Hours Ago at 01:25 AM.
Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας αλλα προτιμησα να παω με αυτό που ειχα επιλεξει 4-1-4-1 προτιμησα να χρησιμοποιησω
τους ακραιους μου που είναι σε δαιμονιοδη φορμα και με δικαιωσαν ξερετε παιδια τα αντισυστηματα είναι καλα αλλα καμμια
φορα πρεπει να χρησιμοποιούμε ότι καλυτερο εχουμε στα χερια μας από πλευρας τακτικης από κεντρο δεν επαιξα γιατι δεν είμαι τοσο δυνατος
αντίθετος από τα ακρα που είμαι φωτια.Προηγηθηκα 1-0 πατησα και το κουμπι αμυνας και ετσι τελειωσα το ημιχρονο επειδή εβλεπα ότι θα με
ζορισει στο 2ο ημιχρονο λογω του ότι είναι πολύ δυνατος το γυρισα (και είναι ευκολο όταν παιζεις 4-1-4-1)σε 4-5-1v αμυνα+αντεπ+μακρινες
και τον διελυσα 3-0 δεν μπορεσε να αντιδρασει ,α ρε νικολογιωργο δασκαλε με το συστημα σου σηκωσαμε την κουπα και καναμε το 1-0
απέναντι στους τουρκους dragomir η σειρα σου χα, χα , χα