Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
Like Tree15Likes

Thread: Απεναντι στο 4-2-2-2

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by Ioannis Boulakas View Post
    πρέπει να τον χτυπήσεις στο κέντρο του μέσα. 5-1-2-2 ή 4-1-3Ν-1-1
    ermismandras

Αδιαμφισβητητα dc-dc-dc-dml-dmc-dmr-mc-mc-amc-st.Βελάκια πίσω στους 3 dc και μπροστα στον amc.Όλοι οι άλλοι χωρίς.Πολύ αμυντικα-αντεπιθέσεις-επιθεση απο κέντρο-μεικτές-χωρίς οφσαιντ.Θα με θυμηθείς νομίζω, πάντα το κερδίζω προσωπικά το hexagon με αυτο

ΥΓ: Οσο παραξενο κι αν ακούγεται πάτα μπόνους κατοχής αν και παίζεις αμυντικά
    Last edited by ermismandras; 18 Hours Ago at 01:25 AM.

Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας αλλα προτιμησα να παω με αυτό που ειχα επιλεξει 4-1-4-1 προτιμησα να χρησιμοποιησω
    τους ακραιους μου που είναι σε δαιμονιοδη φορμα και με δικαιωσαν ξερετε παιδια τα αντισυστηματα είναι καλα αλλα καμμια
    φορα πρεπει να χρησιμοποιούμε ότι καλυτερο εχουμε στα χερια μας από πλευρας τακτικης από κεντρο δεν επαιξα γιατι δεν είμαι τοσο δυνατος
    αντίθετος από τα ακρα που είμαι φωτια.Προηγηθηκα 1-0 πατησα και το κουμπι αμυνας και ετσι τελειωσα το ημιχρονο επειδή εβλεπα ότι θα με
    ζορισει στο 2ο ημιχρονο λογω του ότι είναι πολύ δυνατος το γυρισα (και είναι ευκολο όταν παιζεις 4-1-4-1)σε 4-5-1v αμυνα+αντεπ+μακρινες
    και τον διελυσα 3-0 δεν μπορεσε να αντιδρασει ,α ρε νικολογιωργο δασκαλε με το συστημα σου σηκωσαμε την κουπα και καναμε το 1-0
    απέναντι στους τουρκους dragomir η σειρα σου χα, χα , χα

Απεναντι στο 4-2-2-2-screenshot_428.jpgΑπεναντι στο 4-2-2-2-screenshot_429.jpgΑπεναντι στο 4-2-2-2-screenshot_430.jpgΑπεναντι στο 4-2-2-2-screenshot_431.jpgΑπεναντι στο 4-2-2-2-screenshot_432.jpgΑπεναντι στο 4-2-2-2-screenshot_433.jpg

Famous Cloverfield's Avatar
    Ε αυτό μας έλειπε ρε Νικ, να είχε η ΑΕΚ vanbasten αριστερό χαφ και να μην τον έβαζε στον τελικό χαχαχα

Είναι όντως σημαντικό να χρησιμοποιείς συστήματα που ρολάρουν καλύτερα επειδή σε αυτές τις θέσει οι παίκτες σου αποδίδουν το μέγιστο.
    Και αυτό μόνο εμπερικά και παίζοντας αρκετά ματς με ίδιους παίκτες θα το καταλάβει κάποιος.

Πάντως γενικά τις τελευταίες σεζόν τα συστήματα με DMw πάνε πάρα πολυ καλά...
    Nick Lizas likes this.
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

VIP Nick Lizas's Avatar
    [QUOTE=Cloverfield;459649]Ε αυτό μας έλειπε ρε Νικ, να είχε η ΑΕΚ vanbasten αριστερό χαφ και να μην τον έβαζε στον τελικό χαχαχα

και όμως ημουν σε διλημα να χρησιμοποιησω αυτόν μεγαλη δυναμη στους ακραιους σου λεω
    Απεναντι στο 4-2-2-2-screenshot_434.jpg
    Last edited by Nick Lizas; 05-23-2017 at 06:36 PM.

Dreamer
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    Ιωάννη μην είσαι τόσο σίγουρος , το κόντραρα κι εγώ το εξάγωνο με το 3DC-3DMw-2MC-1-1.
    Με ισοδύναμο αντίπαλο τον συνέτριψα.
    Σουτ 25/12 VS 12/5 , υπερδιπλάσια δλδ!

Τελικό σκορ μόνο 3-2, από 2-0 --> 2-2 και μετά 3-2, γιατί αν και τον είχα ισοπεδώσει το παιχνίδι αποφάσισε να με τρολάρει και του έδωσε 2 πέναλτι (!!) και μου έβγαλε και κόκκινη.
    Και με δέκα παίκτες όμως (ουσιαστικά συνέχισα ίδιο σύστημα χωρίς dmc) ήμουν καλύτερος και του το πήρα

Δεν είναι κακό counter έχω δει ότι 3DC+ πλάγια DM μπορούν και κρατάνει του πλάγιους AM.
    Μην κρίνεις από παιχνίδι με απόντα αντίπαλο.
    Και για να στο λέω εγώ που σχεδόν όλη τη σεζόν την έβγαλα μ αυτό το σύστημα, κάτι παραπάνω είδα μέσα στα παιχνίδια

Pro dsio's Avatar
    Αντιμετωπίζω αύριο το "εξάγωνο" στον 1ο ημιτελικό κυπέλλου εντός έδρας.

Ο αντίπαλος 15% χειρότερος.

Είμαι μεταξύ των 451v και 3d-3dm-2mc-amc-st που αναπτύσσεται παραπάνω.

Τι προτεινετε;

Ευχαριστώ.

Sent from my SM-T710 using Tapatalk

update: 3-1 νικη με 451v normal
    Last edited by dsio; 11-01-2017 at 09:35 AM.
    Club: LEGENDS FC (Level: 50)
    40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
    18x Triple Crown
    10x Quadruple Crown

Association: OPA MATSIOULA F.C.
    Highest Division: Diamond

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    το 2ο παραείναι αμυντικό για αντίπαλο -15%
    dsio likes this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Page 2 of 2 FirstFirst 12