πρέπει να τον χτυπήσεις στο κέντρο του μέσα. 5-1-2-2 ή 4-1-3Ν-1-1
Αδιαμφισβητητα dc-dc-dc-dml-dmc-dmr-mc-mc-amc-st.Βελάκια πίσω στους 3 dc και μπροστα στον amc.Όλοι οι άλλοι χωρίς.Πολύ αμυντικα-αντεπιθέσεις-επιθεση απο κέντρο-μεικτές-χωρίς οφσαιντ.Θα με θυμηθείς νομίζω, πάντα το κερδίζω προσωπικά το hexagon με αυτο
ΥΓ: Οσο παραξενο κι αν ακούγεται πάτα μπόνους κατοχής αν και παίζεις αμυντικά
Last edited by ermismandras; 05-22-2017 at 11:25 PM.
Bonus κατοχής προφανώς έχει αυτό το συστημα αφού θα εχεις 6 μέσους έναντι 4ων του αντιπάλου.
Το παίζω κι εγώ πολύ συχνά, έτσι θαωπαιξω κι εγώ τελικο σήμερα.
Συμφωνώ οτι πρεπει να χτυπήσεις απο κέντρο με AMC + ST.
Κι εγώ ενα απο τα 2 συστήματα που δόθηκαν θα έπαιζα. Ισως ο σταυρός του Γιάννη να είναι πιο ισορροπημένο και να είσαι πιο ασφαλής στα άκρα της άμυνας λόγω των ακραίων του αντιπάλου
♣----------------------------------------------------------------------------♣
[First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
-->Team Showcase<--
[Second team] Angry Sheep FC
Κάτι έχεις μπερδέψει/ Άλλο το Nd άλλο το hexagon. Και ξαναλέω ότι το hexagon το διαλύει το συστηματάκι
Ιωάννη μην είσαι τόσο σίγουρος , το κόντραρα κι εγώ το εξάγωνο με το 3DC-3DMw-2MC-1-1.
Με ισοδύναμο αντίπαλο τον συνέτριψα.
Σουτ 25/12 VS 12/5 , υπερδιπλάσια δλδ!
Τελικό σκορ μόνο 3-2, από 2-0 --> 2-2 και μετά 3-2, γιατί αν και τον είχα ισοπεδώσει το παιχνίδι αποφάσισε να με τρολάρει και του έδωσε 2 πέναλτι (!!) και μου έβγαλε και κόκκινη.
Και με δέκα παίκτες όμως (ουσιαστικά συνέχισα ίδιο σύστημα χωρίς dmc) ήμουν καλύτερος και του το πήρα
Δεν είναι κακό counter έχω δει ότι 3DC+ πλάγια DM μπορούν και κρατάνει του πλάγιους AM.
[First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
-->Team Showcase<--
[Second team] Angry Sheep FC
4-5-1V
Πολύ αμυντική,μικτή εστίαση,μικτές πάσες,αντεπιθέσεις και man to man χωρίς offside.
Πίσω βέλη στους dc,dmc,mc και μπροστά στους πλάγιους μπακ και στα εξτρέμ.