Από εδώ και πέρα αρχίζουν οι αντίπαλοι πουμας περνάν στην ποιότητα. Οπότε σίγουρα παίζουμε αμυντικά με αντεπιθέσεις. Επίσης καλό είναι να αφήσετε το μαν του μαν και να γυρίσετε σε τεχνιτό οφσαίντ.
5η πόλη. Δώρο 5* παίκτης!
Καθαρό 4-4-2 λοιπόν. Αυτό το σύστημα αντιμετωπίζετε με 2-3 συστήματα και οι απόψεις για αυτά είναι διαφορετικές. Εγώ συνήθως το αντιμετωπίζω με ρόμβο και παιχνίδι από τον άξονα και έχει επιτυχία σχεδόν πάντα. Εδώ όμως από την φόρα που πήρα μαντέψε πως έπαιξα....... όπως και στην 2η πόλη....... χαχαχαχαχα
Ωστόσο δεν είχε τρομερή επιτυχία καθώς το ματς το πήρα στα πέναλτυ. Οπότε οι σκέψεις μου είναι καλύτερα ρόμβο από τον άξονα..
6η πόλη. Δώρο φανέλα!
Καθαρό 4-3-3 ο αντίπαλος και περίμενα πως θα δυσκολευτώ ιδιαίτερα. Αντίθετα λοιπόν έκανα περίπατο με το παρακάτω περίεργο σύστημα. Δεν μπορώ κάπως να το περιγράψω. Απλά έβαλα τους 2 αμυντικούς, και γύρισα και τον αμυντικό χαφ αρκετά πίσω να μαρκάρει τους επιθετικούς και όλοι οι υπόλοιποι κάνουν άλωση στην Πόλη μπροστά! χαχαχα
7η πόλη - Final Boss Δώρο έμβλημα!
Ο final boss παίζει 4-4-2 και έχει ΠΟΛΥ μεγαλύτερη ποιότητα οπότε αυτή τη φορά θα πάω safe. Θα παίξω λοιπόν 4-4-2nd (ρόμβο) με τα μπακ λίγο ανεβασμένα. Το ματς πήγε (με τρελό άγχος) αργά αργά μέχρι τα πέναλτυ, ώσπου νίκησα. Δεν νομίζω ότι μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο. Έπαιξα safe για το 1-0 και τελικά πήγε 0-0.
Αυτά από μένα. Ανεβάστε και οι υπόλοιποι τις νίκες σας να πάρουμε κι άλλες ιδέες. Γενικά υπομονή και βγαίνει!![]()

10Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote