Λοιπόν, επειδή αρκετοί ίσως σκέφτεστε για το αν αξίζει να το προσπαθήσετε και θέλετε βοήθεια φτιάχνω αυτό το thread με τις δικές μου σκέψεις. Εδώ μπορούν και άλλοι μάνατζερ να βάλετε τις δικές σας επιτυχίες και σκέψεις ή ακόμα και να ζητήσετε ή αναζητήσετε βοήθεια.
1η πόλη.
Έπαιξα 3w-5-2 επιθετικά (και μαν του μαν στην άμυνα). Στο ημίχρονο το γύρισα σε 4-5-1ν με κανονική νοοτροπία. Στο 70' το γύρισα σε αμυντικά με αντεπιθέσεις. Να τονίσω ότι η δικιά μου ποιότητα είναι 112% οπότε "με έπαιρνε" να παίξω έτσι.
2η πόλη.
Ο αντίπαλος παίζει 3-5-2 flat οπότε θα παίξω το αγαπημένο μου 4-5-1ν αλλά με τους πλάγιους μπακ αρκετά ανεβασμένους (επειδή έχω μεγαλύτερη ποιότητα. Αν δεν έχετε μεγαλύτερη ποιότητα ΜΗΝ τους ανεβάσετε τόσο πολύ). Επίσης μου αρέσει να συγκλίνω αρκετά τους 2 εξτρέμ μου (aml,amr) κοντά στον st ώστε να μοιάζει κάπως με 2-5-3 το σύστημα μου.
3η πόλη.
Ο αντίπαλος παίζει καθαρό 4-1-3-2 οπότε θα προτιμήσω το ίδιο σύστημα με την 2η πόλη.
4η πόλη.
Πολύ κομβικό ματς καθώς εδώ είναι το checkpoint. Ίδια ομάδα με την 2η πόλη οπότε κάνω ότι ακριβώς και στην 2η πόλη.
Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο checkpoint. ΌΛΟΙ μπορείτε να φτάσετε μέχρι εδώ με λίγη προσπάθεια. Ακολουθεί το ποστ για τις επόμενες 3 πόλεις..