Παμε στο σαββατο και τον πρωτο ημιτελικο στις ομοσπονδιες.. Αντιπαλος με ποιοτητα 101,εναντι 110 δικης μου ποιοτητας.. Επαιζε με συστημα dl-dc-dr-dmc-ml-mc-mc-mr-st-st.. Εγω βλεποντας οτι εχει 2 επιθετικους και καθολου επιθετικους μεσους, πιστευα οτι θα παιξει αμυντικα και πως θα προσπαθησει στην κοντρα να τροφοδοτησει τους 2 φουνταριστους του.. Επαιξα λοιπον με 3 dc για να εχω αριθμητικο πλεονεκτημα, κοτσαρα και ενα dmc για να κλειδωσω τους διαδρομους προς στη μπροστοφυλακη του, εβαλα 2 mc ωστε να εξουδετερωσουν τους 2 δικους του και μπροστα εβαλα aml-amc-amr-st για να παιξω στα ισια την τετραδα που ειχε κανει με dl-dc-dr-dmc.. Αποτελεσμα;;
Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_20180326-105822.jpg 
Views:	10 
Size:	48.7 KB 
ID:	97009
Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_20180326-105833.jpg 
Views:	10 
Size:	50.9 KB 
ID:	97011
Καπου εδω σκεφτηκα 'παλι μια απ τα ιδια'.. Οπως και τις προηγουμενες εβδομαδες ειχα το πανω χερι σε κατοχη, πασες, σουτ κλπ κλπ, αλλα το αποτελεσμα δεν ηρθε.. Το τελικο 2-3 με κολακευει κιολας, καθως το σκορ ηταν 0-3 και μειωσα με 2 γκολ μετα το 80..απ οτι φαινεται, οι πλαγιοι χαφ του αντιπαλου, στους οποιους δεν εδωσα ιδιαιτερο βαρος και τους αφησα ξεκλειδωτους, μου εκαναν τη ζημια..