-
Και μιας και ξεκινησα με τν αμυνα, ας πω και τον πονο μου.. Γενικα επειδη προσπαθουσα να παιρνω κουπες και ειχα και καλες ομαδες, επαιζα επιθετικα.. Τωρα, αφενος επειδη παιζω με πιο δυνατους αντιπαλογς και αφετερου επειδη εχω αρχισει το τανκινγκ και χρησιμοποιω την καλη μου ενδεκαδα μονο στς ομοσπονδιες, οπου παλι το επιπεδο ειναι υψηλο, παιζω αμυντικα.. Γενικα παιζω ειτε με 3dc, ειτε με 2 dc και dr-dl,αναλογα με τον τροπο αναπτυξης που επιλεγει ο αντιπαλος.. Και φυσικα παντα με dmc.. Απο τοτε που το γυρισα ετσι, παρατηρησα το εξης παραδοξο.. Οτι βελτιωθηκε η επιθετικη μου λειτουργια και στον αντιποδα αποδυναμωθηκε η αμυντικη.. Πιο συγκεκριμενα.. Στην επιθεση αρχιζω με ασφαλεις πασες απ την αμυνα προς την επιθεση, σεταρισμενο παιχνιδι, υψηλο ποσοστο επιτυχημενων πασων.. Κοινως, οπως εχω δωσει στις εντολές αναπτυξη απ τα πλαγια, ασφαλεις πασες κλπ κλπ.. Ασχετα που ο επιθετικος μου, παρα τα αστερια του και τα σκιλς του, εχει αποδειχτει λιμο, κανει 12 σουτ για να μπει ενα γκολ και καταληγω να εχω ενα σκασμο σουτ, πολλα σουτ εντος στοχου, αμετρητα κορνερ και να κανω μαγκα τον αντιπαλο τερματοφυλακα που εχει σε καθε παιχνιδι 6-10 αποκρουσεις.. Στην αμυνα παλι, ειμαι να με λυπαται κανεις... Ο τερμας μου ανταγωνιζεται τον επιθετικο μου στο ποιος ειναι πιο λιμο.. Σε καθε αγωνα ο αντιπαλος εχει 50 και 60% αποτελεσματικοτητα σουτ.. Κοινως πανω απ τα μισα σουτ που πανε εστια, γραφουν... Αυτο ομως που μ εχεθ σπασει τα νευρα ειναι οτι δεν γινεται τιποτα απ αυτα που εχω στις εντολες.. Χαρακτηριστικο παραδειγμα, ειναι οτι ενω δεν παιζω με παγιδα οφσαιντ.. Και ενω οι αμυντικοι μου καθως και ο αμυντικος μεσος μου, χωροταξικα ειναι στη μεση του χωρου ευθυνης τους και λιγο πιο πισω, ο αντιπαλος βγαζει μπαλιες με τη μια απ τον μεσο του δτον επιθετικο.. Με μια πασα, η αμυνα μου κοβεται σαν βουτηρο οπως λεει και το κλισε.. Ειτε παιζω με 2 dc ειτε με 3,οσο πισω και να τους παω, εντουτις ανεβαινουν παντα πολυ ψηλα και με μια πασα ο επιθετικος φευγει στην πλατη τους.. Ρε τι αλλαζω απο μτμ σε ζωνη, ρε τι αλλαζω απο εντονη πιεση σε ηπια και παλι πισω, η ιδια εικονα.. Να σπανε το τεχνικο οφσαιντ.. ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΦΣΑΙΝΤ.. αποψεις πως το διορθωνω;;; ευχαριστω