για να καταλαβετε λιγο την ιστορια
το παιχνιδι το ξεκινησα μεσω android κινητου κ συγκεκριμενα απο Samsung Galaxy S4
σε καποια φαση ειδα οτι μπορω να το κανω συνδεση (bind) στο facebook account με αποτελεσμα να το παιζω οποτε θελω κ μεσω υπολογιστη
περασε ο καιρος αλλαξα κινητο σε iphone 4 οποτε το εκανα να υπαρχει συγχρονισμος κ μεσω Game Center της iOS
ομως επειδη υπηρξαν καποια θεματακια με αναφορες στον λογαριασμο του facebook αυτος εκλεισε
ετσι εφτιαξα καινουργιο λογαριασμο στο facebook αλλα ειδα οτι δεν με αφηνει να κανω συνδεση με το top eleven
δλδ μπαινω στο παιχνιδι απο το κινητο, παω στις ρυθμησεις - facebook - παταω να κανει συνδεση με το καινουργιο μου facebook αλλα βγαζει αυτο το μηνυμα (Sorry! There was an error connecting to facebook. Please try again later)
προσπαθησα να δω μηπως γινει μεσω android αλλα προφανως εκει επρεπε να κανω login τα στοιχεια απο το facebook στο οποιο εννοειτε πως δν γινεται να συνδεθω αφου εχω φαει ban
με λιγα λογια καταλαβα οτι θα επρεπε να το ειχα κανει unbind πριν με μπαναρουν αλλα φυσιολογικα δν γνωριζα οτι θα μ κλεισουν το λογαριασμο
ευτυχως δλδ π το ειχα συγχρονισει με το Game Center γτ διαφορετικα θα χανοτανε τελειως
οποτε τωρα τι μπορω να κανω ? υπαρχει καποια λυση ? γτ αν θελω να συνεχισω την ηδη υπαρχουσα ομαδα θα πρεπει να εχω κινητο iOS
συγνωμη αν σας μπερδεψα