Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
Selamlar;

Senin son resimde %100 olan futbolcunu baz alıp şu şekilde düşünelim son 5 yıldızdan 6 yıldıza geçme kalitesi nedir 89.8 değil mi? maksimum 5 yıldız 89.8 ise( %99luk bir beceriye/yeterliliğe sahip olduğunu gösterir) ; 90 demek ise (6yıldız durumundaki oyuncu kalitesi minumum) takımın için %100 lük bir beceriye/yeterliliğe ulaştığını gösteriyor.

Oyuncunun %lik kısmı kulüp seviyen için yeterliliği göstermektedir.

Mesela antrenmanı yaptırdın sen bu futbolcuya :

Ve %1 şut - %1 bitirici - %2 pas verme diye varsayalım;

Senin oyuncun yüzdelik kısımdaki artışı şu şekilde oluyor;

Atak kısmında toplam %96.8 iken ( %1 şut - %1 bitirici - %2 pas verme puanı alarak ) sonucunda %97.6 ya ulaşır.

Yanındaki 89.3 yani oyuncunun atak kısmındaki genel kalitesi 89.4 olur. ( Bu arada daha yeni futbolcum da antrenman yapıp deneyip gördüm )

Bunu sende aslında antrenmandan önce oyuncunu not ederek antrenman yaptıktan sonraki halinde oluşan artış yüzde ve kaliteyi hesaplayabilirsin.

Fakat otomatik atandığı için artık bunu yapman ve hesaplaman zor ben artık 1 seviye öncesinde bırakıp 2-3 antrenman daha yapıp üzerine bırakıyorum çünkü hesaplarıma göre %2 lik kaldığı halde 6.yıldıza geçiş yapıyor oyuncu

Bunu aslında destek ekibimize sen buraya yazdığın gibi ilet bakalım onlar nasıl yapmış bu sistemi kuranlar olarak onlar ne dicek ve destek ekibimizin verdiği cevabıda burada bizlerle paylaşırsan sevinirim

İlgi ve anlayışın için de çok teşekkür ederiz.
Hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim ama iki yerdeki yorumunuzu anlayamadım açıkçası.bunlar ;

1)Yanındaki 89.3 yani oyuncunun atak kısmındaki genel kalitesi 89.4 olur. ( Bu arada daha yeni futbolcum da antrenman yapıp deneyip gördüm )

2)Fakat otomatik atandığı için artık bunu yapman ve hesaplaman zor ben artık 1 seviye öncesinde bırakıp 2-3 antrenman daha yapıp üzerine bırakıyorum çünkü hesaplarıma göre %2 lik kaldığı halde 6.yıldıza geçiş yapıyor oyuncu

bu iki yorumunuzu tam anlayamadım hocam.bir de destek birimine nasıl iletebiliriz aynı şekilde bu sorunu ?