Merhabalar;oyuna başladığımdan beri,arkadaşımla aynı ligdeyiz ve ona birçok maçta üstünlük sağlayabildim...Takım ortalamalarımız genelde aynı.Oyuncu kalitesi ise hep benden üstün.Bu durumdan çok sıkılan arkadaşım bu sezon başından beri,kendi takımına sürekli olarak TRANSFER yapıyor,transferde de şansı yaver gidiyor ve takımına 6 yıldızlı oyuncular katmaya çalışıyor,ve başarıyor da.Sonuç olarak öğrenmek istediğim şey şu:''Bu kadar sık transfer yapması,onun kendi takımında bi UYUM SORUNU oluşturur mu?Oyun motorunda bu tip birşey var mı?''Ligde fırtına gibi esiyor,esiyor ama benimle olan maçları geldiğinde,ne kadar kaliteli oyuncuları olsa da,onun takımı benim takıma yeniliyorYani;bu sık transferler işin açığı beni korkutmaya başladıYarından sonra maçımız var yine,büyük ihtimalle CL.de finali ikimiz oynayacağızBu sefer yenilmemek için her türlü tedbiri alıyor yani...Tek umudum oyun motorunda böle bir ihtimalin olup-olmadığı...Bilginiz varsa bana yardımcı olabilir misiniz?Teşekkür ederim şimdiden