5Likes
-
Serpentine ustam herşeyi harika açıklamış...yalnız bazı noktalarda birkaç naçizane düzeltme gerekiyor sanırım
gizli forvetin açıklaması sadece uzaktan şuttan ibaret anlatılmış ama buna katılamayacağım...benim bildiğim gizli forvet ( shadow striker ) kendini unutturduğu pozisyonlarda ceza sahasına sızarak iş bitiren adamdır...birde top sürücü özelliği olan oyuncu markajdan kolay kurtulur gibi bir şey söylenmiş...bu yanlıştır bana göre...dribbling özelliği olan oyuncu top ayağındayken daha da hızlanır ve çalım atma yeteneği çok iyidir...shevchenko yu izleme şansı olan olduysa bu konuya tam bir örnektir...birde oyuncuların uyrukları konusunda bir ekleme yapmak istiyorum...top eleven ın ilk dönemlerinden bu yana oynuyorum ve özellikle 3-4 yıldan beridir uyruklara dikkat ediyorum ve gözlemliyorum...örneğin kalede brezilya , beklerde ise norveç lilerin harika performans verdiğini gözlemledim...şaşırtıcı ama gerçek kosta rika lılarda harika performans veriyor bek pozisyonunda...amc pozisyonunda ise ilginç bir şekilde ekvatorlu oyuncular beni şaşırtıyor....özellikle uyruk konusu tamamen benim gözlemimdir ve herhangi bir bağlayıcılığı yoktur...mevki mevki en iyi verim aldığım oyuncuları sıralıyorum...
KALECİ = Brezilya , Almanya , Danimarka , İskoçya
DC = İtalya , Hollanda , Portekiz , Meksika
DR , DL = Norveç , Kosta Rika , Şili , Sırbistan , Kolombiya
DMC = İtalya , Kuzey İrlanda , İspanya
MC = İspanya , Almanya , Çek , Belçika
AMC = Ekvator , İngiliz , Brezilya , Arjantin , Galler
AMR , AML =İsveç , Danimarka , Almanya , Uruguay
ST = Brezilya , Arjantin , Fransa , İspanya ,Kolombiya
Last edited by alfonso85; 02-26-2018 at 06:25 PM.
Tags for this Thread