Un topic creat pentru fanii echipei STEAUA, un loc special unde puteţi vorbi despre echipa voastră preferată!
http://s27.postimg.org/8n51om8r7/Steaua.png
Printable View
Un topic creat pentru fanii echipei STEAUA, un loc special unde puteţi vorbi despre echipa voastră preferată!
http://s27.postimg.org/8n51om8r7/Steaua.png
Mă încadrez aici .. Fan Steaua de mic copil :D:cool:
si eu sunt stelist de cand ma stiu
Forta Steaua Bucuresti.
Pacat ca unii jucatori sunt foarte buni ( keseru, sarmartean, chipciu,rusescu ), restu cam slabi
Nu e chiar așa..
ce creteti se mai califica steaua mai departe in Europa League ?
eu cred ca nu mai are sanse
Al draq imi sterg astia post =)) :D Bineeee e stelist asta ce mi-a sters post :D
mare pacat
la inceput nici nu ma gandeam ca nu se va califica
Steaua castiga in Ghencea dupa ce inscrie in minutul 94(95), gol Szukala (capul)!
Pai prelungea arbitru meciu pana dadea Ste0aia gol,min 97..iti dai seama.
Pana si comentatorul a anticipat macar 5 minute de prelungire, cand a luat Grahovac galben a trecut un minut pana sa repuna , de obicei sunt de acord cu maxim 3 minute extra dar aici nu a fost cazul .
Cine e Steaua ,o fantoma ":D?
Attachment 33847
Pacat ca acest club din Romania , ajuns departe, nu mai poate momentan sau chiar permanent sa isi foloseasca numele si emblema.
Este pacat cand se intampla asa ceva la oricare club , Timisoara nu a fost retrogradata tocmai din acest lucru ?
Iti dau dreptate ca este o mare diferenta intre ele dar , daca a fost vorba despre acelasi lucru nu trebuiesc aplicate si aceleasi masuri ?
nu pierde palmaresu
Daca dispare Steaua s-a cam dus fotbalul din Romania....ajungem de rasul Europei...
Steaua nu pierde nimic, nici emblema, nici fanii, nici numele. Armata a facut cea ce era de facut, desi nu a fost un 'gest' frumos, teoretic, ei au avut dreptate, numele si emblema au fost inregistrate pe "armata".
Cel mai probabil Steaua o sa ajunga la un acord cu armata, dupa cum au si declarat.
Am luat bataie de la scufuritii de Dynamo Kiev...aam ajuns prost rau de tot...
Am avut in 2 meciuri(Aalborg,Dynamo Kiev) ocazii cat pentru 5 meciuri...am ratat in prostie...
ofsaid la primul gol,penalty clar in a doua repriza...Asa se intampla cand bagi la un meci cei mai slabi arbitrii si tusieri...
trebuia sa batem..dar am ratat in prostie,plus arbitraj=ghinion in astre...Sa speram ca Steaua va cumpara un atacant masiv la vara...
Pacat,pacat de ocaziile ratate in prostie...meritam de 10 ori mai mult calificarea decat slabii de la Aalborg...
Poate Dinamo Kiev nu mai e echipa care a fost la inceputul lui 2000 dar inca este o echipa cu pretentii si cu jucatori mult mai valorosi decat cei ai stelei.
La Steaua Keseru, Chipciu si Szukala sunt cei mai scumpi dar suma lor nu trece de 3, 4 milioan de Ł pe cand Dinamo Kiev are jucatori care costa intre 15-20 m de Ł.
In 2013/2014 au transferat de peste 20m de Ł, nu cred ca vreo echipa din Romania o sa faca acest lucru prea curand.
Mda...dar nu meritau sa castige in amandoua meciurile...Oricum,daca jucatorii romani erau bine vazuti,eu cred ca ajungeau mai bine cotati decat cei de la Dynamo Kiev...Nu conteaza numele pe teren,conteaza fotbalul,si daca ratezi in prostie,pierzi pe mana ta....
Eu zic ca Steaua a fost mai buna in amandoua meciurile...au ratat mult si prost si cu Aalborg..
Poate vine un atacant de careu la Steaua,si problemele stelei sunt aproape rezolvate...
Ai dreptate, dar armata s-a obisnuit sa cerseasca bani regulat. Si nu-i corect. Dupa cum a spus chiar fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, armata nu trebuia sa faca acest gest. Ba chiar domnul Dumitru Dragomir a spus ca e ca si cum armata ar fi abandonat echipa Steaua pe cand era un copil slabit, iar acum cand Steaua a crescut frumos prin banii si contributia lui Gigi Becali, se trezeste armata sa-i ceara Stelei drepturile cum ca ,vezi dom'ne, eu te-am infiintat, deci, esti al meu.
Steaua nu-si pierde palmaresul deci nici-un motiv de ingrijorare. Cat despre culori, nume, etc nu sunt chiar asa relevante, din FC Steaua Bucuresti o sa devina Steluta (zic si eu) si din Ros' Alabstru o sa devina Albastru-Rosu deci mare lucru nu se schimba (asta in cazul in care Steaua nu ajunge la un acord cu Armata).
Buna, rea, Steaua e cam singura echipa care mai face ceva in europa.... BAFTA LOR!
Steaua, Steaua :)) <3
Sanmartean cred ca-i ca si plecat, daca nu pleaca-n iarna e liber de contract sa plece la vara unde doreste el.