Koristim dosta formacija a najvise koristim 3 5 2 v daju dosta golova i odlicna je protiv formacije 3 5 2 flat 3 4 3 4 3 3 i 3 2 2 2 sa dml i dmr
posjed lopte bude od 60 do 80 % nikad se ne zatvaram igram veoma napadacki pa sta bude
Koristim dosta formacija a najvise koristim 3 5 2 v daju dosta golova i odlicna je protiv formacije 3 5 2 flat 3 4 3 4 3 3 i 3 2 2 2 sa dml i dmr
posjed lopte bude od 60 do 80 % nikad se ne zatvaram igram veoma napadacki pa sta bude
Раније сам користио холандску ( 4-1-2-2-1), а сада углавном користим формацију формацију препоручену против противникове.
Ako "razvaljujes" sve redom ne vidim razlog da mijenjas ista ...
Kupujem trofej KUPA. Ponude PM.
Уски дијамант, или в стил али мењам у зависности против које формације играм
MY TEAM / МОЈ ТИМ РАДНИЧКИ НИШ
Ja koristim moju standardnu 3-1-2-2-2
Moze li pomoc??? Trenutno sam 4 lvl, 8. na tabeli posle 10. kola i ne prestajem da gubim od slabijih ekipa pa ako imate neki savet za mene koju formaciju da igram.....
Pozdrav svima, početnik sam u igrici. Uglavnom igram klasičnu formaciju 4-4-2. Danas ću prvi put odigrati 3-5-2, jer mislim da će protivnik igrati 4-5-1.
Imam pitanje koje ne znam gdje (na koju temu) da postavim. Je li bolje staviti u igru prosječnog MC-a (11) sa specijalnom osobinom pucanja slobodnih udaraca umjesto prosječnog MC-a (13)? Mislim da ću pokušati s ovim prvim. Hvala unaprijed na odgovoru.
Last edited by hrgamrga; 01-16-2014 at 04:57 PM.