6Likes
-
Dreamer
Moj ti je predlog 4-5-1 V stil ili 3U-1-4-2 (za nju piše da je counter ovoj formaciji)
-
biram prvo,4-5-1 v stil...pre par min sam igrao ovu form. u ligi i nabio lika 10:0 u gostima
hvala ti jos jednom pozz
-
pozz svima
jel ima neko predlog kako dobiti 4-3U-2(AML/AMR)-1....ja sam trazio na forumu ali nigde ne mogu da nadjem kako dobiti ovu form.
pitanje je malo glupavo ali je ovo jedina formacija koja mi je iskidala zivce.
-
Dreamer
Veoma dobra formaciju, piše da je counter za nju 4-4-1-1, mada sumjam u to. Ja sam je u 35T ligi dobio sa 4-5-1 ravno...nisam ni pratio meč.
-
-
Dreamer
Ma ne smaraš uopšte...tu smo da pomognemo jedni drugima . Ja bih odigrao u formaciji 4-5-1 V stil protiv ove. Srećno!
-
-
pozz
svajc ajd ako ti nije frka baci koje slovo o ovom ispod da se i ja resim ovih prob.
1-kako da smanjim pad forme kod igraca
2-kako da smanjim pad morala...sve tokene potrosih na bustere
3-kako da mi igraci brze napreduju
postavicu fotku igraca iz moje lige,isti nivo isto sve smao njegovi igraci mng brze napreduju dok moji svake prestupne dobiju po 1 zvezdicu
[IMG][/IMG]
-
Dreamer
1) Ne postoji način da sprečiš pad forme igrača...do toga jednostavno dolazi kako u realnosti tako i na igrici. Problem je kako tog igrača vratiti u formu. Pretraživao sam forum kako bih našao odgovor na to pitanje ali ništa efikasno nisam našao. Moj ti je savet ukoliko imaš igrača koji konstantno dobija 5 ili slabije ocene da ga prodaš i zameniš drugim igračem...jer mogu dosta da utiču na rezultate ekipe. Naravno...pri dovođenju igrača vodi računa u kakvoj su formi i samo dovodi one sa dobrim ocenama.
2) Koliko sam ja shvatio...do pada morala dolazi u zavisnosti koje ocene dobija igrač...a ne rezultat ekipe. Ukoliko igrač dobija 7 ili veće ocene moral će ostati isti i doći će do blagog pada tek posle nekog vremena...dok igrač koji dobija 6 ili manje ocene konstantno gube moral. Još jedan razlog da zameniš igrača sa lošim ocenama jer vraćanje morala neće dovesti do toga da igra bolje i samo ćeš gubiti bustere.
3) Ništa ne možeš da učiniš da ti igrači brže napreduju...jedini način je da dovodiš igrače od 18-21 god. sa što većom cenom...što je veća cena igrača to će on brže napredovati. Takve igrače ćeš najbolje naći ujutru od 05:00-07:00h u zavisnosti od servera... s tim što ih nema svakog dana (kod mene ih ove sezone bilo samog prvog dana). To su takozvani bot igrači.
Pozzz
Last edited by Svajc; 11-26-2013 at 06:39 PM.
-
ja sve radio naopako
svajc brt hvala ti puno sad mi je sve jasno
poceo sam da rasprodajem zakrzljale i da stekam $ i tokene da dovedem bolje igrace kao sto si napisao
btw ako neko ima iskustva sa ovom formacijom neka baci kom. kako da odigram protiv nje.hvala
[IMG][/IMG]
pozz svajc i hvala jos 1