SEZONA 26
Uprava kluba je odlucila da cemo 3 sezonu za redom igrati u ovoj
garnituri
Momcad
Mozemo reci da nam je momcad kao prosle sezone sa 6 igraca sa 7 zvjezdica, jos cemo neke dovesti do skauta a mozda jos koga dignemo do 7.
Bez obzira na jacinu tima, ove sezone nismo imali srece i bit cemo sretni makar sa jednim trofejem.
Prvu prepreku u
kupu smo uspjesno prosli
medjutim zbog jacine tima, ubaceni smo u kup gdje su svi 2,3 levela jaci od nas, ima puno timova podjednake kvalitete kao i mi a bojimo se da kao i prosle sezone ne naletimo na tim pun legendi kojeg je nemoguce proci.
A za
prvenstvo ne znam sta da kazem..one najjace smo maknuli iz prijatelja ali svejedno smo ih dobili..i to kakva ekipa..tu je nas najveci rival od pocetka igre
ATLANTA, tu je i nas jako dobri prijatelj sa kojim smo vodili velike borbe u proslosti
BORAC a tu je i super jaki
PSG koji ima jaku momcad i koji je najveci favorit za osvajanje. Spomenuli bi i jaki
Brshadin F.C. sa kojim sam jednom bio u ligi a koji pise i na ovome forumu te jos jednom poznanika
Chelsea F.C.
Liga prvaka je lagana grupa..medjutim krizamo se sa grupom u kojoj je PSG..unatoc jakom timu koji imamo, moguce da necemo osvojiti ni jedan trofej..