POČETNA STRANICA KLUBA
- SOUTH PARK -
GARNITURA KLUBA
PODACI O KLUBU
Ime kluba: South Park
Klupski nivo: 24
Osnovan: 23.09.2014, 22:14
Grad: Zenica
Stadion South Park's Stadium
Kapacitet: 260000
Ime navijačkog kluba: Junferi |
USPJESI KLUBA
Zadnji update slika: 27.06.2016.
PODACI O MENADŽERU
Dolazim iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Nemile (naselje u blizini grada Zenice). Rođen sam 11.05.1998. Top Eleven sam počeo igrati 23.09.2014. kada sam vidio aplikaciju "Top Eleven" na mobitelu mog druga iz razreda. Od tog trenutka, Top Eleven je jedina igrica koju igram. Ime kluba South Park sam odabrao iz razloga što redovno pratim epizode South Park crtane serije (koja nikako nije za djecu). Cilj mi je doći do što većeg nivoa sa ovim klubom i naravno osvojiti što više trofeja.
Formacije koje forsiram su: 4-4-2 / 4-1-2-2-1 / 4-1-4-1. Cilj prije početka svake sezone mi je trostruka kruna, što sam do sada uspio samo jednom ostvariti. Inače navijam za Barselonu (od djetinstva), tako da na Top Elevenu nastojim da moj tim liči na Barselonin tim. Zbog toga sam kupio grb i dres koji podsjeća na "Barselonu". Na kraju svake sezone prosjek kvaliteta mojih igrača je iznad 5 zvjezdica. Moja "takitka" pri kupovini novih igrača je da ustanem ranije i prvog dana sezone kupujem igrače. Naravno razlog tome je što u to vrijeme nema mnogo online menadžera, a prvi dan sezone na transfer listi se nalaze najkvalitetniji igrači.
*KRAJ SEZONE 1*
*KRAJ SEZONE 2*
*KRAJ SEZONE 3*
*KRAJ SEZONE 4*
*KRAJ SEZONE 5*