19Likes
-
Rookie
FK sekensen
Pozdrav svima, moje ime je Nikola Vidovic, a moj tim "sekensen".Igram TopEleven menager od 2.12.2010 godine. Trenutno sam 73. level.
TROFEJI :
LIGA : 26 titula, 10 srebrnih, 10 bronzanih.
LS : 8 titula, 11 srebrnih, 1 bronzana.
KUP : 11 titula, 14 srebrnih, 14 bronzanih.
SUPER : 1 titula, 1 srebrna.
Last edited by sekensen; 07-25-2018 at 03:25 PM.
-
Rookie
Pocela nova sezona, Nivo 57. Sto se tice tima, sacuvano nekoliko igraca perspektivnih iz prosle sezone, i pokusaj poboljsanja tima, koji je donekle uspio uz mnogo problema. Doveo sam 7 pojacanja( 5* standardni tranfer nacin). Posle nekoliko sezona otvorila se mogucnost da ulozim u tim, sto retko kad radim. ( veca kupovina tokena, ovaj put sam uzeo 80 tokena). Uz skupljenjih 35 tokena, i 20 tokena dobijenih od saveza, sa tih kupljenih 80 imao sam ukupno 135 tokena.
Izgledalo je da mogu da napravim zaista dobar tim, i rezerve neke da kupim. Polovicno sam uspio, doveo 7 pojacanja( planirao sam da mogu da dovedem bar 11), ali se na tom putu isprijecila dva suparnicka menadzera koja su me za 2 igraca odrala 90 tokena, tu sam mogao da placem kao mala beba XD( 2 igraca koja nisam uspio da dovedem na kraju i izgubljenjih 90 tokena, zaista nisam imao srece, a obicno zbog ovakvih stvari i ne kupujem tokene, ali eto ajde da probam), ispostavilo se da sam uzeo 7 igraca za 45 tokena na kraju. Ima tu jos nekih rupa u timu, koje sam htio da zakripim, ali posle ovakvih dogadjanja, morao sam se pomiriti sa tim.
Zrijeb za takmicenje u KUPU je bio dobar, kao citav Kup generalno. Dobar pocetak takmicenja protiv slabijeg protivnika i prolazak u sledecu rundu takmicenja.
posle pobjede od 3:2 kuci, pobjeda i u gostima.
U LS neocekivano protiv ravnopravnog protivnika pobjeda na domacem terenu i to kakva. Sledeci mec u ligi, za nijansu slabiji protivnik.
Last edited by sekensen; 02-07-2017 at 02:08 PM.
-
Rookie
-
Rookie
Fenomenalna sezona za FK sekensen.
U ligi osvojena titula i pored 2-3 jaca tima, od pocetka prvenstva na celu tabele, rutinski do kraja. Inace, titula posle nekoliko susnih sezona u ligi. Trening, forsiranje igraca, bonusi, pa i taktika nova se isplatila uveliko.
Attachment 78691
Za razliku od prosle sezone gdje smo osvojili 3. mjesto u kupu, ove sezone DOMINACIJA i osvojeno najteze takmicenje.
Attachment 78692
A u LS slican scenario kao u kupu prosle sezone, poraz zbog gola u gostima u cetvrfinalu.
Attachment 78693
Sve u svemu, izuzetno sam zadovoljan rezultatima i titulama, a posebno zbog ove generacije igraca koja je mnogo talentovana i odlicno napreduje kroz trening, tako da ce mi biti zadovoljstvo voditi ih u nove pobjede i iduce sezone uz par pojacanja ))))
-
Rookie
-
Rookie
-
Rookie
Legenda kluba , Marin GLIBETIC, sa najvise odigranih utakmica za klub i sa preko 100 asistencija postao najbolji asistent ikada.
-
Rookie
62. Nivo i jos jedna osvojena titula, al bez uspjeha u Ligi sampiona i kupu. Sve u svemu, zadovoljan.
Attachment 85530
Attachment 85531
-
Serbian Forum Moderator
Ne znam za ostale, ali ja ne vidim tvoje slike iz tvog zadnjeg posta.
-
VIP
Bravo Nikola dobro se držiš, skoro pa najviši level. Kod nas kad ligu osvojimo ravno je nečijoj tripli.
PS: ni ja ne vidim zadnje slike.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT