Selamlar;
Sorununuzu destek ekibimize bu şekilde ifade ederseniz onlar hesabınızı inceleyip size geri dönüş sağlayacaktır.
Destek ekibimize buradan ulaşabilirsiniz Have a Problem? - TopEleven Support | TopEleven Support
Selamlar;
Sorununuzu destek ekibimize bu şekilde ifade ederseniz onlar hesabınızı inceleyip size geri dönüş sağlayacaktır.
Destek ekibimize buradan ulaşabilirsiniz Have a Problem? - TopEleven Support | TopEleven Support
Merhaba..Note 3 n9000Q telden oyuna girince ana sayfa bazen açılmıyor . 5.6 kere çıkıp girince açılıyor .sorun nedir acaba ..
Selamlar;
Bu adres ingilizce kardes nasıl msj yazcam tarif edermisiniz ...
Selamlar;
Bundan 2 hafta önce Türkçe olarak dil kısmından bu işlem yapılıyordu size aşağıda link vereceğim ona göre sıralamadan seçip en son çıkan yere Türkçe olarak sorununu ifade edersen sana geri dönüş sağlayacaklardır.
http://forum.topeleven.com/hatalar-v...nda-bilgi.html
Oyun son guncellemeden sonra saha sekmesine girmiyo donuyo bu konuda yardimci olursaniz sevinirim
Selamlar;
Sorunu rapor halinde ilettim birkaç kişi de bu hata oldu.Sizin de bizzat destek ekibimize iletmeniz gerekiyor.
Sorununuzu destek ekibimize iletirseniz onlar hesabınızı inceleyip size geri dönüş sağlayacaktır.
iyi günler admin. abimin oyununda arkadaş fiksturlerine bakıyorum. abimin 10-15 tane arkadaşı var ama maçlarda 4-5 arkadaş çıkıyor. benim 2 hesabım var ikisinide göremiyorum. ne ben maçlarda abime destek verebiliyorum ne de abim benim maçlarda bana destek olabiliyor. Have a Problem? - TopEleven Support | TopEleven Support adresine gittim ama problem hakkında bir seçenek göremedim. birazda yabancı dilim az. yardımcı olur musun?
Last edited by Ercan Mehmet Minkil; 05-30-2015 at 01:45 PM.
Selamlar;
http://forum.topeleven.com/hatalar-v...nda-bilgi.html
Yukarıda vermiş olduğum linki incele ve aynı sırayı Have a Problem? - TopEleven Support | TopEleven Support linkinde de takip et sonda çıkan yere hatayı yazarak ilet.Benim iletmem hesabının incelenmesini sağlamadığı için kesinlikle bunu senin iletmen gerekiyor.
A.selam;
bağlantı ve teknik sorunlarda baktım. benim sorunumla ilgili bir başlık bulamadım. hangi başlığa tıklamalıyım?