Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 153
Like Tree10Likes

Thread: Top Eleven hakkında ne tür bir Hata/Arıza yaşıyorsunuz? (tartışma)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    ben şöyle bir hata yaşıyorum öncelikle pcden giriyorum ilk başta çerez hatası olarak düşündüm çerezleri öndiski falan temizledim lakin hata devam ediyor, oyun menü sekmesinden atıyorum kadroya girdiğimde oyun kendiliğinden donuyor sayfayı yinele yapıyorum hadi geliyor ama tekrar başka bir menüye geçtiğimde transfer olur menajer olur bir şekilde donuyor ekran görüntüsüde aldım. tablet, telefondan girince böyle bir hatayla karşılaşmadım ama pc den girince çok sık karşılaşıyorum ve benim canımı cidden sıkıyor.

http://imgim.com/topeleven.png

edit: yandex pluginden çözmüş bulunmaktayım evet.
    Last edited by Rovildi; 05-15-2015 at 09:29 AM.

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Rovildi View Post
    ben şöyle bir hata yaşıyorum öncelikle pcden giriyorum ilk başta çerez hatası olarak düşündüm çerezleri öndiski falan temizledim lakin hata devam ediyor, oyun menü sekmesinden atıyorum kadroya girdiğimde oyun kendiliğinden donuyor sayfayı yinele yapıyorum hadi geliyor ama tekrar başka bir menüye geçtiğimde transfer olur menajer olur bir şekilde donuyor ekran görüntüsüde aldım. tablet, telefondan girince böyle bir hatayla karşılaşmadım ama pc den girince çok sık karşılaşıyorum ve benim canımı cidden sıkıyor.

http://imgim.com/topeleven.png

edit: yandex pluginden çözmüş bulunmaktayım evet.
    Selamlar;

Sorununuzu destek ekibimize bu şekilde ifade ederseniz onlar hesabınızı inceleyip size geri dönüş sağlayacaktır.

Destek ekibimize buradan ulaşabilirsiniz Have a Problem? - TopEleven Support | TopEleven Support

Newbie

Token

Arkadaşlar Token aldım telefonda ödenmiştir yazdı oyunda bağlantı sorunu çıktı acil yardım....

Newbie
    Aynı sorunu bugün ben de yaşadım. Telefon yoluyla 13 jeton aldım fakat gelmedi. Facebook kredisi olarak yüklenmiş aldığım jetonlar. Facebook kredilerimi jetona nasıl çevireceğim konusunda en ufak bir fikrim yok! Var mı konu hakkında bilgi sahibi olan?

Newbie
    merhaba,

ben yeni kullanıcı sayılırım. 2 tane genç oyuncum vardı. kaliteleri iyi durumdaydı. ancak bu gün baktığımda oyuncularımın kaitelerinin düştüğünü gördüm. bu hata mıdır yoksa yanlış birşey mi yapıyorum
    rehberci55 and syunus.ates like this.

Rookie
    [QUOTE=ysnkpln;60665]merhaba,

ne zaman aldın o 2 oyuncuyu ?

Newbie
    İki oyuncu alt yapıdan yetişti. Ama sadece o 2 oyuncuda değil, bütün oyuncularda kalite düştü. Bu durum 4. Seviyeye çıkınca oldu

Rookie
    ne zaman aldın o 2 oyuncuyu ?

Newbie agathon's Avatar
    benim bu oyunu oynayan en az 14 arkadaşım var faceden ben yalnızca 2 tanesini görebiliyorum. bu yüzden destekte alamıyorum veremiyorum ve birbirimizden transfer de yapamıyoruyz bu sorun nasıl çözülür?

Newbie

Haksizlik gaymi topmu ne elevense

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

BU RESME BAKARMISINIZ.. BİZİM LİGTE 14 TAKIM VAR 13Ü SEVİYE 9 İKEN 1 TANESİ SEVİYE 9 OZAMN NİYE BİZ JETON ALALIM YRANSFER YAPALIM... OZAMN BENNİDE 6. SEVİEYELERLE OYNATSINLAR .. YAPILAN HAKSIZLIK DEĞİLMİ. BEN PARA VERİP JETON ALCAM ADAM 10 SEVİYE GELİP ŞAMPİYON OLCAK LİGTE.. YAPACAĞINIZ YAPTIĞINIZ ATAMANIN TAA...............

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast