Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 153
Like Tree10Likes

Thread: Top Eleven hakkında ne tür bir Hata/Arıza yaşıyorsunuz? (tartışma)

Newbie
    bende uzun süredir oynamıyordum bir rkadaşın telefonundan oyuna girmeye çalıştım oyun açıldığında çıkan takım benim değildi telefonunu kulanıp girdiğim arkadaşın takımı oldu. o arkadaşın takımı bana geçti benim takım kayboldu ismi oyuna başladığım tarih ve benzeri herşey değişti bunu duzeltme ihtimalim var mı?

Newbie
    Arkadaşlar 2.sezonda gayet iyi giderken facebookla bağlantımı iptal etmek için bilgisayardan girip uygulamalardan top elevenı kaldırdım sonra telefonda girdiğimde herşey silinmişti fakat bilgisayardan girdiğimde veriler duruyodu şimdi tekrar telefonla nasıl senkronize edebilirim çok acil yardım ederseniz sevinirim

Newbie
    Merhaba, arkadaş fikstürlerinde sadece 5 arkadaşımın maçlarını görebiliyorum neden hepsinin maçlarını göremiyorum ?

Newbie

url hatası

jeton kazan bölümüne geldiğimde şöyle bir hata veriyor : "Bu sayfanın URL'si geçersiz; bazı önemli bilgiler eksik. Lütfen buraya gelmek için kullandığınız sayfaya geri dönerek yeniden deneyin. Sorun devam ederse lütfen destek hattıyla iletişime geçin."
    cadde14 likes this.

Newbie
    Merhabalar ben 4. seviye oyuncusuyum... Yeni sezon başladığında her şey normaldi kupa maçına falan da çıktım her şey güzeldi. Buraya kadar her şey normal. 3. gün lig oluşuyor ya işte bur da film koptu. Abiiii ben 4. seviyedeyim ama rakiplerim 5. seviyede 13 takım hepsine teker teker baktım hepsi 5.seviyedeler... Sakın yanlış anlamayın lig de bu başıma geldi kupada yada şampiyonlar liginde değil bir ben 4. seviyedeyim. Başınıza geldi mi bilmiyorum ama benim çok tuhafıma gitti. Bu mevzu dikkatimi çekmeden önce tabi bana bir mesaj geldi. Çok fazla okumadan harika butonu bastım kapadım hatırladığım nokta 5. seviyle ilgili bir yazı gelmişti bana ve ben tam okumadan kapattım geri mesajı da bulamadım. Harika butonundan yola çıkarak düşündüm ve kendi kendime dedim ki acaba ben 3. seviyede çok mu iyi miydim de beni 4 den direk 5.seviyeye terfi ettiler acaba aklıma sadece bu geliyor.... Bu konuda hassasiyetinizi gösterirseniz beni çok mutlu etmiş olursunuz şimdiden Teşekürler

Newbie
    arkadaslar ben 176 tokken aldim ve eeversi gun girdigim ise -100 olmus neyden kaynaklandigini bilen varmi veya ne yapmaliyim .? bisey anlamadim neden boyle bir sorunla karsilastim bilgisi olan varsa söyleyebilirmi lütfen ne yapmam gerekiyor?

Newbie
    ya arkadaslar bana yardimci olacak kimse yokkmu ya ...bir yol gosterin ya

Newbie
    facebook arkadaşlarımın arasın topeleven oynayan bir arkadşım beni ekledi kabul ettim zırt pırt benimle hazırlık maçı yapıyor süreyide kısa yapıyor yetişemiyorum iptal etmeye kişiyide arkadaşlardan çıkartamıyorum eksi (-) ibaresi yok.

Newbie
    Sabah kredi Kartımla 80 token aldım fakat akşam girince -321 token olmuştu arkadaşlar yardım edebilirmisiniz ?Top Eleven hakkında ne tür bir Hata/Arıza yaşıyorsunuz? (tartışma)-ads-z.jpg

Newbie
    Merhabalar 5. seviyedeyim ama 6. seviyede oynuyorum. Rakiplerim hepsi 6. seviyedeler ezik hissediyorum kendimi bunu nasıl düzeltebiliriz yardımcı olursanız sevinirim. Rakipler güçlü oluyor. Onlarla takımı eş değere getirene kadar lig sonu yaklaşıyor...

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast