arkadaslar ben 176 tokken aldim ve eeversi gun girdigim ise -100 olmus neyden kaynaklandigini bilen varmi veya ne yapmaliyim .? bisey anlamadim neden boyle bir sorunla karsilastim bilgisi olan varsa söyleyebilirmi lütfen ne yapmam gerekiyor?
arkadaslar ben 176 tokken aldim ve eeversi gun girdigim ise -100 olmus neyden kaynaklandigini bilen varmi veya ne yapmaliyim .? bisey anlamadim neden boyle bir sorunla karsilastim bilgisi olan varsa söyleyebilirmi lütfen ne yapmam gerekiyor?
ya arkadaslar bana yardimci olacak kimse yokkmu ya ...bir yol gosterin ya
facebook arkadaşlarımın arasın topeleven oynayan bir arkadşım beni ekledi kabul ettim zırt pırt benimle hazırlık maçı yapıyor süreyide kısa yapıyor yetişemiyorum iptal etmeye kişiyide arkadaşlardan çıkartamıyorum eksi (-) ibaresi yok.
Merhabalar 5. seviyedeyim ama 6. seviyede oynuyorum. Rakiplerim hepsi 6. seviyedeler ezik hissediyorum kendimibunu nasıl düzeltebiliriz yardımcı olursanız sevinirim. Rakipler güçlü oluyor. Onlarla takımı eş değere getirene kadar lig sonu yaklaşıyor...
benim sorunum sabahtan beri oyuna hem topeleven.comdan hem facebook üzerinden bağlanamıyorum reload hatası alıyorum, facebooktan uygulamalardan kaldırıp tekrar ekledim oyunu fakat yine bağlanamadım, farklı bir hesapla topelevene girmeyi denedim açıldı oyun, fakat bu 1093070129 id numaralı hesabımla sabahtan beri oyuna giremiyorum, yardımcı olurmusunuz lütfen sorun neyden kaynaklanıyo
En son giriş yaptığım modemi resetledim artık telefondan girmeye başladı ama bilgisayardan giremiyorum ayrıca oyunun kendi sitesinden de!
aynı sorun bende de oluyordu flash playerını güncelle ondan kaynaklıyor...
BENİM SORUNUM TOKKEN VİDEOLARI AÇILMIYOR. HATTAA
Bu sayfanın URL'si geçersiz; bazı önemli bilgiler eksik. Lütfen buraya gelmek için kullandığınız sayfaya geri dönerek yeniden deneyin. Sorun devam ederse lütfen destek hattıyla iletişime geçin.
YAKLAŞIK 1 AYDIR BÖYLE. başkasında sorun yok. videolar açılıyor. benim hesaptan girince olmuyor
yardımcı olurmusunuz. teşekürler.