10Likes
-
oyunu telefonuma ilk kez yüklediğimde (iphone 4s) versiyon günceldi. açılır açılmaz NORDEUS yazısında kapandı. silip tekrar yükledim güncelleme vardı onu da yaptım. yine aynı şekilde kapandı. Ancak oyun telefonda açık ve çalışır durumda. Arka planda açık görünürken oyunu oynayamıyorum.
-
top elevendan pay by mobile ödeme yapmaya tıklıyorum böyle bir yazı veriyor sebepi ne acaba ilgililerin bakmasını istiyorum
ERROR: Possible problem with your *.gwt.xml module file.
The compile time user.agent value (gecko1_8) does not match the runtime user.agent value (gecko1_8). Expect more errors
-
Stadyum bilet paraları denen birşey var ve ben 1 yıldan fazla oldu bu oyunu oynamaktayım fakat hiç bir zaman bunu alamadım neden yardım !
-
sunucu hatası !
avea sınırsız internetim ve samsung s3 telefonum var oyuna giremiyorum sunucu hatası diyor acil yardımm lütfennn
-
bende de kazanma rengi geliyor teklif verilmiyor olan tokene oldu
-
Bir oyuncuya tam 16 token harcamıştım ki teklif verme butonu griye döndü, transferi kaybettiniz yazısı çıktı, oyun bu şekilde sizi bir anda transferin dışına atıyor ve boşuna tokenlerinizi yiyor.. İşin daha ilginç yanı oyuncuyu kazanan kişinin profiline girdiğimde bahsi geçen oyuncunun takımda olmadığını gördüm.. Yani transfer hiçbir şekilde gerçekleşmedi ve bizler tokenlerimizi boşuna kaybettik.. 16 tokenimin geri verilmesini rica ediyorum.. takım: illkey FC seviye:10
-
Kardeşim Ben Yandex'Ten Giriyorum Top Eleven E Ama Her Girdiğimde Bana Server Hatası Veriyor Nasıl Çözeceğim Her Sayfayı Yenilediğimde Aynı Hatayı Alıyorum Chrome Ye Girincede Aynı Hatayı Veriyor.. ?
-
server baglantı hatası nedeniyle yaklaşık 45 gündür açılmıyor...
-
2v3 macı yeniyorum 1 puan aliyorum berabere kaldin diyor? hangi cins bir yazilim boyle sacma bir hata verebilir?
-
tokenler eksi olarak görünüyor sponsor hediyesi vb. hiçbir token gelmiyor neden olabilir ?