Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 71 to 80 of 153
Like Tree10Likes

Thread: Top Eleven hakkında ne tür bir Hata/Arıza yaşıyorsunuz? (tartışma)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    arkadaslar ben 176 tokken aldim ve eeversi gun girdigim ise -100 olmus neyden kaynaklandigini bilen varmi veya ne yapmaliyim .? bisey anlamadim neden boyle bir sorunla karsilastim bilgisi olan varsa söyleyebilirmi lütfen ne yapmam gerekiyor?

Newbie
    ya arkadaslar bana yardimci olacak kimse yokkmu ya ...bir yol gosterin ya

Newbie
    facebook arkadaşlarımın arasın topeleven oynayan bir arkadşım beni ekledi kabul ettim zırt pırt benimle hazırlık maçı yapıyor süreyide kısa yapıyor yetişemiyorum iptal etmeye kişiyide arkadaşlardan çıkartamıyorum eksi (-) ibaresi yok.

Newbie
    Sabah kredi Kartımla 80 token aldım fakat akşam girince -321 token olmuştu arkadaşlar yardım edebilirmisiniz ?Top Eleven hakkında ne tür bir Hata/Arıza yaşıyorsunuz? (tartışma)-ads-z.jpg

Newbie
    Merhabalar 5. seviyedeyim ama 6. seviyede oynuyorum. Rakiplerim hepsi 6. seviyedeler ezik hissediyorum kendimi bunu nasıl düzeltebiliriz yardımcı olursanız sevinirim. Rakipler güçlü oluyor. Onlarla takımı eş değere getirene kadar lig sonu yaklaşıyor...

smh
    smh is offline
    Newbie
    benim sorunum sabahtan beri oyuna hem topeleven.comdan hem facebook üzerinden bağlanamıyorum reload hatası alıyorum, facebooktan uygulamalardan kaldırıp tekrar ekledim oyunu fakat yine bağlanamadım, farklı bir hesapla topelevene girmeyi denedim açıldı oyun, fakat bu 1093070129 id numaralı hesabımla sabahtan beri oyuna giremiyorum, yardımcı olurmusunuz lütfen sorun neyden kaynaklanıyo

Newbie
    Quote Originally Posted by smh View Post
    benim sorunum sabahtan beri oyuna hem topeleven.comdan hem facebook üzerinden bağlanamıyorum reload hatası alıyorum, facebooktan uygulamalardan kaldırıp tekrar ekledim oyunu fakat yine bağlanamadım, farklı bir hesapla topelevene girmeyi denedim açıldı oyun, fakat bu 1093070129 id numaralı hesabımla sabahtan beri oyuna giremiyorum, yardımcı olurmusunuz lütfen sorun neyden kaynaklanıyo
    Aynı sorun bu sabah itibariyle bendede var ne cep telefonundan nede bilgisayardan kendiinkine giremiyorum ama başkasınınkini denediğimde açılıyr...Benimde Your Network ID is 1455965024 bu şekilde ilgilenen olursa sevinirim...

Newbie
    En son giriş yaptığım modemi resetledim artık telefondan girmeye başladı ama bilgisayardan giremiyorum ayrıca oyunun kendi sitesinden de!

Newbie
    aynı sorun bende de oluyordu flash playerını güncelle ondan kaynaklıyor...

Newbie
    BENİM SORUNUM TOKKEN VİDEOLARI AÇILMIYOR. HATTAA

Bu sayfanın URL'si geçersiz; bazı önemli bilgiler eksik. Lütfen buraya gelmek için kullandığınız sayfaya geri dönerek yeniden deneyin. Sorun devam ederse lütfen destek hattıyla iletişime geçin.

YAKLAŞIK 1 AYDIR BÖYLE. başkasında sorun yok. videolar açılıyor. benim hesaptan girince olmuyor

yardımcı olurmusunuz. teşekürler.

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast