Quote Originally Posted by iskefiyeli View Post
1- gözlemciden 11 tane genç oyuncu alıyorsun
2- bi kaç bin token alıyorsun.
3- sürekli %21 kondisyon tüketen antrenman yaptırıyorsun
Bu işlemi oyuncularının seviyesini artırmak için bir kere yapman yeterli,
oyuncuların 8 9 yıldız olduktan sonra seni en az 10 sezon idare ediyor.
---------------------------------------------------------------------------------
veya ben fazla para harcamak istemiyorum diyorsan
2 3 tane 6 7 yıldız futbolcuna, sürekli aynı antrenman işlemini uyguluyorsun onlar seni götürüyor.
son olarak da düşük seviye takımların olduğu lige düşme olayına birşey diyemem, o konu çözülmeli.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Token ile dinlenme puanı alınarak oyunculara seviye atlatma olayı kimine göre adaletsizlik, kimine göre de avantaj olarak görülebilir.
kardesım olay token alma deıl olay sadece token alacaksak o zaman oynamamak tır neden token alayım soruyorum sana 8 senedır token da aldım ama uzun suredır almadan oynuyorum lakın bu sıkıntılar son 1 senedır var yukarda anlattıgım olaylar normal degıl yanı adam 26 macda 120 130 gol atıyor yedıgı gol 8 10 namaglup sampıyon butun kupaları almıs lıg atlıyorsun gene aynı herıf bı bakıyorsun gene sampıyon hade velev kı olmadı e bu sefer dandık kadroyu koyup lıggden cıkmıyor alt lıge devam edıp hop ertesı sezon gene sampıyon yada avrupa kupalarını alıyor bu nasıl olucak? yanı cok sacma bır duzen var oyunda normalde senden 2 lıg altta bır takım dusun bu takımla 100 mac yapsan 99 unu alırsın gucunden oturu lakın sen bı bakıyorsun her sezon dandık ekıplere sacma mac lar kaybedıyorsun sampıyon olamıyorsun sonra takıp edıyorsunkı devamlı son 1 senedır boyle garıplıkler var normal deıl yanı anlatabılıyormuyum
19 yasında adam yapılmıs senın adamın dan 200 fazla gucde ee bundan 3 tane koyuyorsun takıma dusun bakalım noluyor ben gordum ne oldugunu yanı komedı