1Likes
-
Nu am primit tokenii.
Faceti frate ceva am platit 160 ron si nu am primit tokeni ma duc la garda si fac reclamatie.
-
Rookie
Aici nu te poate ajuta nimeni.Trebuie sa te duci in meniul support si sa le spui problema ta.Mi s-a intamplat si mie si a trebuit sa le trimit dovada platii de pe contul bancar.Am primit tokenii dupa vreo 6 zile.
Multa bafta !
-
-
si atunci la ce mai exista sectiunea asta in forum, daca nu ne poate ajuta nimeni ? o sa merg si eu la politie sa depun o reclamatie, ca am patit acelasi lucru.
-
am palatit 20 de dolari si nu am primit tokani, echipa alexovici fc, id 100000640598523,
-
e o echipa de excroci...fac numai reclame negative pe unde umblu despre acest joc...
-
Nici acum nu am primit jetoanele.De ce?66 de jetoane cumparate,si 9 ce am completat acele survey-uri.Niste gunoaie,ce mai.E jale,nu gluma.Vreau jetoanele..
-
Deci este incredibil.Nici acum nu am primit jetoanele.Nu se poate asa ceva.Cata nesimtire.De luat,mi-au luat 5 euro.Daca nu le primesc in 2 ore,merg si fac reclamatie la Opc.Vorbesc serios.Nu imi trage nimeni teapa.clar.
-
ce se intampla aicia frate ca nu platesti si nu primesti tokene !!!!!!! am facut si eu reclamatie la Nordeus Support si nimic ii 2 lei Top Eleven asta....si Admiinii la fel ca nu te ajuta dar lasa ca in germania sunt LEGI !! de ar face puscarie martalogii astia ...!!!
-
am facut astazi 4 tranzactii si nu mi-a bagat nici un token ma poate invata cineva ce pot face?