Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
Like Tree1Likes

Thread: Nu am primit tokenii.

Newbie H3LL's Avatar
    Nu sunt din staff-ul TOP ELEVEN dar va recomand sa intrati pe forum si sa trimiteti un Mesaj Privat catre un administrator al forumului. Ei va pot lamuri in legatura cu tranzactiile si cu sistemul de plata. Moderatorii nu au nicio vina in aceste cazuri. Intrati in meniul Support si vi se va spune acolo ce sa faceti.

O zi placuta !

Newbie
    LA FEL AM PATIT SI EU AM PLATIT SI NU AM PRIMIT TOKENURILE !!! RUSINE MARE !!! Nesimtiti dracului ce sunteti

Newbie

nici eu nu am primit tokenu :(

am dat 45 de lei cu cardu si nu am primit nimica am fost la banca si am intrebat si sau uitat si mi-au spus ca am facut tranzactii , ce tre sa fac ?cu cine tre sa vb sa imi dea tokenurile inapoi le dau dovada la hoti astia sa vada cum ne ia bani si nu ne da ce cumparam ,vreau sa imi zica cineva din moderatori sa ma indrume ce tre sa fac rog frumos, multumesc

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by fc oltenita View Post
    am dat 45 de lei cu cardu si nu am primit nimica am fost la banca si am intrebat si sau uitat si mi-au spus ca am facut tranzactii , ce tre sa fac ?cu cine tre sa vb sa imi dea tokenurile inapoi le dau dovada la hoti astia sa vada cum ne ia bani si nu ne da ce cumparam ,vreau sa imi zica cineva din moderatori sa ma indrume ce tre sa fac rog frumos, multumesc
    Salut,

Pe viitor te rog să deschizi un topic nou.

Din păcate problema nu este direct de la noi, nici-o tranzacţie nu este făcută direct în conturile noastre şi de accea pot apărea probleme datorită intermediarilor.

În orice caz o să-ţi recuperezi bani sau jetoanele.

Ce poţi face e să mai aştepţi 1 zi, din păcate nu toate tranzacţile sunt instante şi pot dura o vreme, iar în cazul în care nu le primeşti ai putea să mergi la bancă (dar dacă ei au spus că tranzacţia a fost făcută nu mai are rost să mergi) sau ai putea să iei legătura cu o persoană din staff-ul tehnic la support@nordeus.eu, emailul îl poţi scrie în limba engleza cât şi în limba română, pentru ca lucrurile să meargă mai uşor dacă te hotăreşti să trimiţi un email, este bine de adăugat următoarele lucruri (data, ora, metoda de plata, provider-ul, link-ul profilului de fb sau ID-ul de Facebook pe care-l găseşti după ce te loghezi în joc la meniul "AJUTOR/HELP").

Stimă,
    Cătălin.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Page 2 of 2 FirstFirst 12