Results 1 to 9 of 9

Thread: Taktik

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar

Taktik

Quote Originally Posted by ceonas View Post
    burası tarışma formu değil ancak dediğine katılmıyorum yani yanlış anlama da mesela benim DMC em o kadar yetenkli sayılamaz daha önce de oyuyordum taktiğim aynıydı yani o DMC oyuncusu oyunun olmassa olmazı , tabi ki de sizin düşünceniz taktik anlayışınız farklı olabilir ancak benim DMC em 4 yıldız ve 22 yaşında hiçbir özel yeteneğide yok ancak bulduğum lig konumdan da kaynaklanıyor olabilir çünkü henüz 3. seviyedeyim ancak az önce de dediğim gibi daha önce de oynadım farklı bir şifre ile ve onda da taktiğim buydu seçim sizin

NOT: DMC NİN ÖZELLİKLİ VE KALİTELİ OLDUĞUNU İFADE ETMİŞSİNİZ YANİ YORUMUNUZDAN BU ANLAŞILIYORDU O YÜZDEN SÖYLEMEK İSTEDİĞİM DMC O KADAR YETENEKLİ OLMASA DA OLUR

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
    Selamlar ;

5 senedir (TOPLAM 55 SEZON) oynayıp takip ettiğim birşeyi sizlerle paylaşmak istedim Dediğin gibi her seviyede farklı bir taktik daha iyi olabiliyor ve oyuncuya görede bu istatistikler değişir... Oyuncunun yıldızı kalitesi yüksek olsa bile hatta özel yetenekli bile olsa bazen yıldızı düşük futbolcuların istatiksel verileri daha iyi olabiliyor bunda zaten bir sıkıntı yok.

Fakat genel olarak "yıldız kalitesi yüksek özel yeteneği olan oyuncular" daha verimli oluyor bundan bahsettim tabiki eleştirelere Top Eleven olarak açığız

Benim diziliş bu şekilde ;

Attachment 56687

İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Last edited by Ercan Mehmet Minkil; 11-06-2015 at 04:38 AM.