4Likes
-
Yaşar ben 1.seviyeyim takımımda hiç 3'lük oyuncu yok hepsi 4 ve 5 yıldızlı savunmada bir tane oyuncum 6 yıldız biri 5 diğeri 4 yıldızlı senin dediğin taktiği uyguladım ama maç kaybedermiyim acaba kadrom bu şekilde ; gk,dc,dc,dc,mc,mc,mc,aml,amr,st,st acaba bu kadroyla seviye atlayabilirmiyim ?
-
Arkadaşlar ben 4 sezondur Acemi konumundayım.Her geçen sezon oyuncularımı güçlendiriyorum.3 yıldızlı hiç oyuncu yok takımımda hepsi 4 ve 5 yıldızlı oyuncular stoperlerimden bir tanesi 6 yıldızlı ama yinede bütün oyuncuları 3 yıldızlı kadrosunda sadece 2 tane 4 yıldızlı olan takımlara bile yenildiğim oluyodu.Lütfen bana bir taktik önerin...
-
rakibe göre taktik ayarlamanızı öneririm
-
tavsiyemm (dc-dc-dc@dml-dmr@mc-mc@aml-amr@st ofansif, her iki kanattan, karışık,pres zor ,bölgesel markaj ,ofsayt ve kontra atak işaretsiz dmr dml kırmızı ok herkese başarılar
-
Newbie
2 sezondur 4-3-1-2 taktiği ile oynuyorum. geçen sezon 3 kupa kazandım.
aslında taktiğin önemi çok fazla ama oyuncunun istatistiği kötüyse rakibe göre avantajlı bi taktik yapsan bile malüp olmaktan kurtulamazsınız.asıl önemli olan o taktiği oynayabilecek yüksek istatislikli oyuncular. yani 7 nin altına asla düşmeyen oyuncular. birde takımda 1 2 sezon oynamış oyuncularınızı geri kalıyorlar diye satmayın. mesela top level 59 oyuncuların olduğu bir sistemde 52 kalitesindeki bir oyuncu o sezon müthiş patlama yapabilir.
herşey taktik değildir. rakibe göre taktik yapmak bence rakip güçlüyse yapılması gereken bişeydir. kendi taktiğinizi oturtun ve sistemi çok bozmayın. başarılar kazanmaya başladıysanız o taktik oturmuştur. bence taktiği oyuncular belirler.
-
Newbie
üçlü defans taktikler sürekli kaybetmenize neden olur bunu da unutmayın!
-
arkadaslar ben suan icin 13. leveldeyim bir sezon tatilde oldugumda bilgisaya ugramadim 1 ay boyunca ordada takimdaki futbolcular sakatlan vs o yuzden lig cikamadin onun disindaki tum sezonlar hep ilk uste bitirdim
size verecegim tavsiyeler kendi uyguladigim taktil ilk4 level genel olarak 4-4-2 idi ama bazi maclarda 4-3-3 de oynadim basariliydi
ancak artik level yukseldikce duz taktikler bazen ise yaramiyor oyuzden artik takimina göre gene birbirine benzeyen taktikleri uyguluyorum 4-1-3-2 yada 4-1-2-1-2 taktiklerini önererim
-
Bende kende kende evimde ki maçlar da 4-2-3-1 deplasmanda ise 4-4-1 oynuyorum arkadaşlar.. İşte takımım
-
4-1-3-2 taktiği en uygun taktiklerden biri ve öneririm.
dl-dc-dc-dr
dmc
mc-mc-mc
st-st
top çalma tarzı:normal
takım anlayışı normal
-
slm 24 lvl im
size kısa bilgiler verim...
herkese aynı taktık herzaman sökmez...lakin bol gol atan bir takım istiyorsanız
4 def 2 mc 1aml 1 amr 2 St
st : sırp ve taylandlı bence süper uyumlu bol gol atanlar
aml : makedon ispanyol
amr : sırp ukrayna ve hollanda
defans: malezya haric kimi alırsanız alın
korner : forvetlerinizden birine kullandırın...eğer korner özelligi olan oyuncunuz yoksa
frikik : dl veya dr hangisinin şutu yuksekse kullandırın
penaltı : şut bitiricilik özelligi en yuksek oyuncu
benım favori diger taktiğim ise
4def 1dmc 1ml 1 mr 1amc 2 forvet
en kötu 4. bitirdim bu 2 taktikle
tokken az harcaman için
sabah 6,25 sanırım o civarda server acılır az adam olur bide gece 1 3 arası adam alımlarınızı yapın...
eger mali yönden iyi değilseniz sezon başı 19 27 yaş arası "132 133" luk adamları alın....(kendi liginizde kac levelseniz sonu 2 ,3 olan işte )
nedeni 26 hafta sonunda 6. lvl i almasın satmanız ve yenı adam almanız kolay olur
29 yaş ustu adam almayın sakın !!!!
taktıklerde hepsi ileride yapsanız geride yapsanız maçı izleyin iyice forvetiniz bile defans yapıyor engelleyemezsiniz....
topeleven cidden sacma bi oyun fazla takmayın bunca sezon gecırdım 7 lvl ken 17 lvl adamı 4-0 yendım kupada sonra 11-0 beni yendi
yeni duzenlemede neyseki o sorunu duzeltmısler....kendi lvllerin ile kapısıyorsun dunya kupasında...
benden bu kadar sormak istediginiz soru olursa yazın işte....