-
Καλημέρα Νικόλα,
χαίρω πολύ είμαι αρκετά νέος ακόμα στο παιχνίδι αλλά γενικότερα έχοντας εμπειρία στη διαχείριση αν και σε άλλο αντικείμενο προσπαθώ να το κάνω με τον ιδανικότερο τρόπο. Είδα το λινκ του Σπύρου, βασικά το είχα ήδη τσεκάρει γιατί είχε πολλά χρήσιμα όσον αφορά τις ειδικές ικανότητες των παιχτών και είδα την πρόταση για 3-5-2 φλατ. Δυστυχώς δεν με βοηθάει γιατί έχασα 2 ματς χθες με αυτό το σύστημα και το 4-1-2w-1-2 υπάρχει σαν σχηματισμός που απλά δεν είναι πολύ δημοφιλής γιατί παλιότερα δεν θεωρούνταν νόμιμος λόγω της απουσίας παίχτη στο κέντρο.
Σήμερα τελικά κατάφερα για 1η φορά να κερδίσω με πειστικό τρόπο χρησιμοποιώντας το ίδιο σύστημα και εγώ με το οριακό 1-0 αλλά έχοντας διπλάσια σουτ και σουτ στο τέρμα οπότε αν δεν βρω κάτι πολύ καλύτερο μάλλον θα κατέβω με αυτό και εγώ στο αυριανό παιχνίδι που το τράβηξα αργά το βράδυ για να έχω μεγαλύτερο χρόνο προετοιμασίας και απαντήσεων.
Το αρνητικό της όλης κατάστασης είναι ότι παίζω στην έδρα το 1ο ματς και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα μου δημιουργούσε δύσκολα αναστρέψιμη κατάσταση στον επαναληπτικό και δεν θέλω να το αφήσω στην τύχη όσο το δυνατόν μπορεί να γίνει αυτό..
Μπορούμε να τα λέμε εδώ όποτε θέλεις!