Quote Originally Posted by Vukstojanovic View Post
Odlican predlog, mada se ja plasim da ova vrhunska igra, koja moze da ima neograniceni strateski potencijal se svodi na dajte pare ako ocete, ako ne, bas nas briga. Iskreno se nadam da gresim, ali citam komentare i uglvanom ima malo komentara i od samih clanova, a kamoli da vidim neke promene, ili da neko od moderatora, vlasnika igre nesto kaze konkretno. Naravno ima u najcescim pitanjima i automatskim odgovorima - uzet uzorak povreda iz engleske lige, ovo je prosek ovoga i onoga, ovo je to, ali nije bas tako.

Mislim da uz odredjene izmene, a manje prica kako sta god se uradi nikad svi nece biti zadovoljni, bi ovo igralo mnogo vise ljudi, a i placalo ako dobije pun smisao i eto interesa za sve. Ovako koliko vidim, impresivan je broj koji je zapoceo da igra, ali retko ko prati svoje meceve, sto govori sve o tome koliko se brzo dizu ruke.
Posto si nov, zelim odmah da ti kazem da mi moderatori nemamo nikakve veze sa NORDEUSOM pa da mozemo da pricamo sta ce se uvesti ili sta vec, mi smo ovde samo da vodimo racuna o forumu, uzivaj i puno srece u igri.