Results 1 to 1 of 1

Thread: Realno

 1. #1
  Pro munchen's Avatar
  Join Date
  Feb 2014
  Location
  Tuzla
  Posts
  843

  Realno

  Svaki menadžer koji vodi svoj klub je svaki dan aktivan u svom klubu jel.Ovo govorim iz realnog života.Eh sad, mogli bi napraviti nešto slično i na top eleven-u.
  Previše ekipa ima koje se svaku sezonu aj da kazemo provlače kroz ligu, uđu par puta u sezoni na top11, potpisu ugovore, podijele bodove, naprave malo ekipu, podijele moral i to je to.I takve ekipe budu u top 7, idu u sljedeći level, a ja npr. koji svaki dan ulazim u igricu, pratim gotovo svaki meč, završim u donjem dijelu tabele, iako imam bolju ekipu od pojedinih ekipa koje su u vrhu.
  Mislim da bi najrealnije bilo kada bi napravili nešto ovako
  *Prije svake utakmice moraš ti lično da napraviš formaciju i postavu za predstojeću utakmicu, da prije svake utakmice moraš ući na igricu, poredati cijelu postavu, napraviti one postavke, staviti tko će izvoditi kornere...
  Prije svake utakmice bi morao učiniti:

  Realno-screenshot_2.jpg
  Realno-screenshot_3.jpg
  U suprotnom bi trebalo napraviti da ekipa igra u totalno raspadnutom sistemu, da niti jedan igrač nije na svojoj poziciji, baš kao kada menadžer ne ulazi na top11 30-ak dana, pa se igrači izmiksaju, ili kada igrač ne uđe i poreda svoje igrače nakon završetka lige (nezz sad kada se pokvari formacija).

  Realno-screenshot_4.jpg
  Kada bi ovo napravili onda bi one ekipe i oni igrači koji ne ulaze na top11 gotovo svaki dan bili lošiji na tabeli, što i zaslužuju.
  Last edited by munchen; 10-23-2014 at 12:00 PM.