Imam veliki problem oko prodaje igrača. Sve je manje aktivnih igrača na mom serveru, pa je tako sve manje kvalitetnih igrača na transfer listi, a najveći problem je prodaja igrača. Dešava mi se da sezonama prodajem jednog igrača. Cijena je uvijek na minimumu ali nikako da ga prodam. Mislim da bi nordeus trebao da napravi neko rješenje, npr. ako stavimo nezz sad, 20 puta igrača na aukciju a nitko ga ne kupi, da neki ROBOT BOT, neka ekipa koja je izgubila menadžera, ekipa koju menadžer nije posjetio 60 dana automatski kupi tog igrača. Jer imam već 3 ili 4 igrača koji su došli iz omladinskog pogona a ja ih nisam uspio prodati. Uletio sam u minus i prodaja jednog od tih igrača bi mi znazno pomogla. Jbga mislim da bi bilo realno da naprave nešto slično ovome jer je iz sezone u sezonu sve teže i teže prodati igrača. Svaku sezonu sve manje prodajem igrače i sve manje obnavljam ekipu. Za par sezona ću morati igrati sa njihovim RANDOM igračima, onim djedovima od 33 i 34 godine, jer ako se ovako nastavi definitivno dolazi bankrot :S