Šta mislite da li bi bilo dobro kada bi napravili da osim što mi možemo gdje želimo dati skill poen igraču(odbrana, napad ili fizičke i mentalne osobine) da MI možemo dati skill i unutar odbrane, napada ili fizičkih i mentalnih osobina ? Nema mi ništa gore kada ja, nakon utakmice, želim da dam npr. napadaču skill poen u odbranu, i ono njemu poveća 'Hvatanje'. Mislim da bi bilo odlično, a i mi bi tako mogli da bolje treniramo svoje igrale, kada bi napravili ovu opciju. Ja bi npr. napadaču od odbrambenih osobina najviše povećavao 'Igru glavom'. Naravno, da se napravi da ima neka granica dokle možeš povećavati neke osobine nakon kojih bi morao dati par skill poena na nešto što ne želiš povećavati tom igraču. Nekako mi glupo kada vidip kod napadača da mu je isto i 'Hvatanje' i 'Igra glavom'. Nadam se da ste me razumjeli šta sam htio reći .
Evo npr. kod mog napadača je 'Hvatanje' dobro koliko i njegovo 'Šutiranje'. Čak bolje hvata nego što je kreativan, agresivan ili spreman. Ovo što sam zaokružio bi moglo najmanje da se stavlja napadaču pri dodavanju skill poena. Mislim da su to stvari koje ni jedan napadač nema velike potrebe tokom svoje karijere da, ajde da kažem, uvježbava, da trenira ove osobine . Tako bi mogli svakom igraču na terenu poboljšati one stvari za koje mi mislimo da trebaju, da bi naš igrač bio što bolji na terenu. Ali opet ponavljam, i kada bi ovo uveli, džaba sve kad je igrica RANDOM . #SamoSloboda