Results 1 to 9 of 9
Like Tree5Likes
  • 1 Post By
  • 3 Post By
  • 1 Post By

Thread: Iznenadjenje za mali jubilej

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice bojan2143's Avatar
    Quote Originally Posted by Milan Dj. View Post
    A jedinom igracu koji ce biti level 40 u kompletnoj igri (tj. meni) da prestanu da namestaju oko 30 povreda po sezoni i oko 30 kartona po sezoni, kao i periodicno namestanje rezultata i ostalo, vec da me caste sto sam izdrzao 40 sezona ovog randoma.
    Ali nemaju oni taj osecaj
    Nijednu sezonu nisi ponavljao? Svaka cast Kakva ti je transfer lista? Ja na mom drugom profilu sam 13-ti level koji je najveci na tom serveru i vec 4-5 sezona jedva nalazim bot igrace sa 5 zvezdica.

Newbie
    Quote Originally Posted by bojan2143 View Post
    Nijednu sezonu nisi ponavljao? Svaka cast Kakva ti je transfer lista? Ja na mom drugom profilu sam 13-ti level koji je najveci na tom serveru i vec 4-5 sezona jedva nalazim bot igrace sa 5 zvezdica.
    Navikni se na to kasnije ces ponekad nalaziti igrace sa 5 zvezdica ali od 33 god jer niko ne prodaje takve mladje igrace. Negde od 15 sezone vise nemas bot ekipe a kvalitetne igrace niko ne prodaje. Evo ja sam na 24 lvl ponavljao sam 5 puta moja transfer lista izgleda ovako ukupno 10 igraca ponekad i do 20, e tad imas jednog sa 5 zvezdica od 33god dva sa 4 zvezdica od 30god i ostalo je prosek ali svi su oko +26god, pojave se mladji kad neko otpusti mlade kvazi talente koje dobija ali su oni prosecni pa ti i ne znace nista u konkurenciji gde su svi timovi kvaliteta odlican ili skaut. Pustaju i bot igrace par dnevno ali tu se biduje do 46 rundi . Na mom serveru ne vazi ni fora kupovine rano ujutru ovi turci koji su samnom takodje i poljaci biduju na 2h pre isteka i tu su cekaju cak se nadmecu prvoj rundi pa biduju po par puta do pocetka druge runde i onda doje neki azijat i pokupi igraca obicno tajlandjanin za 46 tokena

Community Tester
    Quote Originally Posted by bojan2143 View Post
    Nisam 2 puta 5. mesto (na pocetnim nivoima), jednom 4. ostalo top 3 ali dominantno 1.
    Najveci level lige u igri je 29 a level menadera 39.
    Sto se igraca iz bot ekipa tice ima ih ali zavisi od sezone do sezone. Nekada je dobra ponuda, nekad veoma losa. Desava se da prodje sezona i bez takvih igraca ne samo kod mene nego i na nizim nivoima...