sze lui catalin bicu am vrut sa scriu
sze lui catalin bicu am vrut sa scriu
Si pentru ce sa mi fie rusine??
dle CATALIN PRICOP am si eu o intrebare la care va rog frumos sa-mi raspundeti.Cum este posibil ca un ST sa joace pe post de DC sa fie omul meciului si echipa respectiva sa mai si castige?astept un raspuns de la dl PRICOP NU DE LA ALTCINEVA daca nu va suparati
Desigur e mai ciudat in joc decat in realitate.
In realitate ai putea sa pui un atacant sa joace in aparare si sa o faca foarte bine dar cum am spus ar fi mai probabil in realitate decat in joc.
La fel in joc jucatorii pot juca si pe alte pozitii dar de cele mai multe ori ei o sa joace prost, dar asta nu inseamna ca-i o regula generala.
Din punctul meu de vedere nu mi se pare normal si nici eu n-as fi multumit sa patesc asa ceva (am patit de mai multe ori, mai rau cu portar pe teren care mi-a dat hattrick), dar asa e construit jocul, trebuie sa stii ca aici e vorba doar de numbere/calcule si functii, nu joaca un jucator adevarat.
multumin ptr raspuns eu de acm ma las naibi de jucaria asta sanatate multa catalin ca mai deschis ochii acum pot sa iti spun ca esti banatean de al nostru sint tot eu tudor viorel pe care tu lai dat afara da pe site acm cateva zile.salut
Te-am dat afara pentru simplu motiv ca ai injurat, astea-s regulile forumului, nu le fac eu.
Nu caut sa protejez jocul sub nicio forma, nu sunt un dependent de el, nu stau in pozitia asta de moderator.
O sa ma repet pentru a nu stiu cata oara (asta o sa va zica si cei din stafful tehnic, nu au nimic de ascuns), jocul are un factor de risc si indiferent de calitatea echipei te poate incurca, acest raspuns o sa-l primiti si daca contactati echipa de asistenta de la support@nordeus.eu .
Jocul este gratis, de preferat e sa-l jucati de placere, daca nu va place nu va obliga nimeni sa-l jucati.
multumesc catalin ptr.raspuns am inteles dar cu injuratul nu e adevarat ptr.altceva mai dat afara si asta sti tu destul de bine,dar nu e nici o poblema asta e salut