Results 1 to 10 of 32
Like Tree3Likes

Thread: Sezonul 49 (12.01.2014-8.02.2014)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Salut baieti, cum e posibil asta : (echipa mea in dreapta)
    Sezonul 49 (12.01.2014-8.02.2014)-ny.jpg
    Ce diferenta categorica de lot si totusi ... nici posesie nu am avut cine stie ce cam 55% oare cum le gandeste jocul asta ?! Si in liga am avut 2 meciuri cu echipa de pe locul 1 care are un lot sub al meu si la ei al luat 2-1 si la mine 1-1 .. nu stiu cum vine asta ...

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by sclifositu View Post
    Salut baieti, cum e posibil asta : (echipa mea in dreapta)
    Click image for larger version. 

Name:	ny.jpg 
Views:	15 
Size:	75.0 KB 
ID:	18489
    Ce diferenta categorica de lot si totusi ... nici posesie nu am avut cine stie ce cam 55% oare cum le gandeste jocul asta ?! Si in liga am avut 2 meciuri cu echipa de pe locul 1 care are un lot sub al meu si la ei al luat 2-1 si la mine 1-1 .. nu stiu cum vine asta ...
    O sa mai ai rezultate din acestea, jocul are un factor de risc care permite echipelor mai slab cotate sa produca o surpriza. Pentru a preveni acest lucru incearca sa le ti conditia jucatorilor la peste 90% inainte de fiecare meci si sa aiba un moral cat mai bun.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Newbie
    Catalin, chiar si cu ei odihniti si cu moralul maxim poti sa patesti din astea , exact cum ai zis jocul e facut de asa natura incat sa iasa si suprize de genul.
    Apropo, mai am o intrebare ....cum vad cate puncte de abilitate mai are nevoie un jucator sa faca lvl-ul?