-
Grand Master
Rezultatul e ok după mine, nu e vreo diferenţă mare între tine şi el.
Nu compara jocul cu realitatea că aşa poate şi jocul să-ţi zică că în realitate aia cu bani câştigă campionatele, aia cu bani pot cumpara jucătorii foarte buni.
Şi în realitate dacă iei un portar şi îl pui pe teren care-i problema? Crezi că nu poate să joace?
Jocul nu are buguri aşa e făcut asta trebuie să înţălegi tu şi restul, nu or să repare nimic la el pentru că nu au ce repara. Nimeni nu e obligat să joace.
Dacă vreţi realitate cumpăraţi-vă o echipă de fotbal şi o să fiţi manager acolo. Îţi zic din proprie experienţă că am testate mai multe jocuri de acest gen şi la toate dar toate e aceaşi poveste, rezultate de genul.
Cât despre noua opţiune e foarte benefică, cine vrea să o folosească bine, cine nu vrea asta e. Foarte multă lume a cerut posibilitatea de a începe de la 0, acum au această şansă şi mai bine de atât dacă nu vor să înceapă de la nivelul 1 pot alege un alt nivel (dacă este posibil) plus de asta nu-şi pierd pachetele, jetoanele, articolele şi motivează mai multă lume să fie activă, deci care-i problema cu noul update?
Asta cu comparatul e o mare prostie, în realitate nu joci un meci (sau 10) pe zi, în realitate nu-ţi poţi vindeca jucătorii dacă s-au accidentat, în realitate nu-ţi poţi face jucătorii mai buni aşa peste noapte şi lista continuă, crede-mă n-ai vrea un joc ca şi în realitate... Jocul e joc, realitatea e realitate şi ambele aspecte trebuie tratate ca atare.
Am pierdut şi eu două finale de CL (consecutive) cu adversari mai slabi ca mine, de 2 ori nici macar n-am trecut de grupe şi am avut cea mai bună echipă şi favorită la CL, să nu mai zic de Cupă... Îl iau ca pe un joc..
Last edited by PricopGeorgeCătălin; 03-15-2014 at 08:46 PM.