le am maxim, ciudat e ca am luat minim nota 7, 4 jucatori cu nota 8. am condus 1-0 insa au avut 2 suturi la poarta din care au fost gol iar in 87 au scapat cu portarul singur si am avut noroc ca a prins-o. Asta e, voi mai face cateva transferuri maine daca nu-i aglomerat si poate, incet incet imi revin. Multumesc!
Cand nu intra, nu intra n-ai ce-i face. Partea buna e ca m-am obisnuit si nu ma mai enervez.. )
Last edited by لاشسهمث ئهةلاقع; 11-07-2014 at 10:07 PM.
Egal 2-2 cu locul 7. Ca si meciul de ieri, am.dominat dar nu am reusit sa castig. Am scoa dmc-ul cu abilitate deschizator de jocuri la vanzare, a luat nota 5. Transfer facut degeaba..
Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk
Sezonul trecut am avut si eu unul si in 26 de meciuri mi-a dat 35 de pase de gol,dar nu era DMC era MC,am fost multumit,acum am un DMC cu abilitati spre aparare mai mult decat pe atac,si e bun..nota 8 meci de meci,cel putin sezonul asta nu`mi lipseste un dmc pe teren.
In sfarsit trec de Sferturi dupa atata timp 1-1 si 1-0 in Semi-finala joc cu unu mult mai bun ca mine si precedent castigator de CL
Doua zile mai bune si pentru mine,2 victorii la rand in campionat,si in CL joc in semifinale cu unul teoretic mai slab.
zi neagra pt mine azi, doua infrangeri in campionat si Cl 0-1