Results 1 to 10 of 27
Like Tree3Likes

Thread: Problema

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    E posibil asa ceva ?)
    Cea mai buna calitate medie din liga.
    Hai nu am pretentii la locul 1 pt ca nu am castigat mereu,inteleg ca trebuie sa mai si pierzi dar chiar asa in halul asta ?Adica daca se faceau la jocul asta si retrogradari imi faceam griji ca retrogradez..
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Problema-1.jpg  

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by LeonardStefan View Post
    E posibil asa ceva ?)
    Cea mai buna calitate medie din liga.
    Hai nu am pretentii la locul 1 pt ca nu am castigat mereu,inteleg ca trebuie sa mai si pierzi dar chiar asa in halul asta ?Adica daca se faceau la jocul asta si retrogradari imi faceam griji ca retrogradez..
    Sincer mi se pare absurd deja.... problema e ca odata ce jucatorii joaca rau constant e greu sa-i mai repui pe picioare deoarece ei deja au luat anumite note proaste care influenteaza rezultatele viitoare...

Este cam prea de tot, sfatul meu, incearca sa joci mai ofensiv pentru a inscrie mai des, cum a zis si ModRomania, nu exista counter-formation, mai ales cele spuse de useri, sa n-ai incredere in ele, nimeni nu poate sa calculeze exact daca o formatie e mai buna ca alta, etc.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Rookie
    Si daca ii schimb crezi ca se schimba ceva ?
    Pai lasama sa te anunt ca vreo 3-4 jucatori i-am schimbat in decursul campionatului si nimic.
    Si nu inteleg ?Eu eram cu absurditatile,ce ti se pare tie absurd ?)

Si app,joc si ofensiv,adica cel putin 4-3-3 cred ca e destul de ofensiv...
    Last edited by LeonardStefan; 11-02-2014 at 07:30 PM.