Salut,sunt in sez 8 si in sezonul asta am foarte mari probleme sa castig meciuri contra candidatilor din liga mea.
In CL ma descurc bine,dar in campionat am meciuri de teroare.
1 meci conduceam cu 1-0 celalalt a luat cartonas rosu si m-a batut cu 2-1.
Alt meci un adversar mai slab ca mine,gen eu calitate 55 el 46,ma batut la mine acasa cu 3-2 in conditiile in care aveam +15% posesie,el nici macar nu era online.
In fine am trecut peste,am avut nervi gramada si cateodata am impresia ca isi bate joc Nordeus de mine sa ma forteze sa bag tokeni.Am citit si pe forumul in engleza cateva chestii asemanatoare si nu stiu daca e coincidenta dar cativa au patit exact la lvl 8.
Dar hai sa trecem peste,sa incercam sa rezolvam treaba.
Spunetimi si mie ce sistem sa joc,cum sa`l contracarez pe oponentul meu.
O sa atasez aici poze.
Poza 1 - sistemul oponentului.
Poza 2 - Sistemul meu + echipa care o am,in caz ca primesc sfaturi sa schimb sistemul.
Poza 3 - mentalitea,sil de joc,etc...
Poza 4 - calitatea mea si a oponentului
Poza 5 - loc clasament
Poza 6 - locul in liga,acolo merg bine dar tot primesc goluri...
Poza 7 - ultimul meci in liga,am primit 3 goluri iar portarul nota 4 la meciul asta.
Ce pot sa fac ?Jucatorii joaca bine in liga dar in campionat slab rau...notele in campionat sunt 4-5-6 iar in liga peste 7.
Am incercat sa ii motive.
De asemenea am jucat si sistem 4-1-3-2 si 5-3-2
E prima oara cand pun sistemul 4-4-2.
Dar vreau un sfat despre cum sa joc,mentalitate,stil de joc,presing,deposedare,pase.
Daca este nevoie pun si poze de la ultimele meciuri din campionat...cnd am luat facut egal cu Savvas FC,penultimul loc cu 15% + posesie pt mine.
Astept raspuns.