Results 1 to 10 of 160
Like Tree37Likes

Thread: CONCURS - Set complet REAL MADRID C.F!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Romanian Forum Moderator Zaharia Cristian's Avatar
    Abureala? Intrebarea mea e de ce suferi atat de mult tu cu ARROW, sunt convins ca Catalin ar fi inteles daca oricare dintre voi ar fi vrut alt echipament in loc de cel al lui Real Madrid, nu vad pe altcineva inafara de tine si ARROW care sa va agitati atat, crezi ca daca comentati atat de mult se intoarce roata? Si crede-ma ca atunci cand ai treburi si esti in prag de sarbatori cu pregatiri, vizite peste tot, poate chiar vacante, este greu sa iti faci timp si 1 minut pentru o postare, care nu este chiar atat de necesara.

P.S. Intrebarea mea este tu si ARROW ati mai fi fost pe forumul asta daca nu se organizau concursuri? Ca vad ca esti inscris din August 2014, perioada cand au inceput concursurile pe forumul nostru. Postarile tale si ale lui ARROW 80% sunt OFF-TOPIC, dar asta nu e treaba mea.
    In loc sa criticati atat de mult mai bine i-ati multumi ca va face concursuri cu articole oficiale, dar de asa e romana ori are el tot, ori nu are nimeni nimic.

Famous A R R O W's Avatar
    Quote Originally Posted by Zaharia Cristian View Post
    Abureala? Intrebarea mea e de ce suferi atat de mult tu cu ARROW, sunt convins ca Catalin ar fi inteles daca oricare dintre voi ar fi vrut alt echipament in loc de cel al lui Real Madrid, nu vad pe altcineva inafara de tine si ARROW care sa va agitati atat, crezi ca daca comentati atat de mult se intoarce roata? Si crede-ma ca atunci cand ai treburi si esti in prag de sarbatori cu pregatiri, vizite peste tot, poate chiar vacante, este greu sa iti faci timp si 1 minut pentru o postare, care nu este chiar atat de necesara.

P.S. Intrebarea mea este tu si ARROW ati mai fi fost pe forumul asta daca nu se organizau concursuri? Ca vad ca esti inscris din August 2014, perioada cand au inceput concursurile pe forumul nostru. Postarile tale si ale lui ARROW 80% sunt OFF-TOPIC, dar asta nu e treaba mea.
    In loc sa criticati atat de mult mai bine i-ati multumi ca va face concursuri cu articole oficiale, dar de asa e romana ori are el tot, ori nu are nimeni nimic.
    ești sigur? ea fost tot timpul on de pe web pe facebook, și la ce mari concursuri am participat eu? și auzi cât tupeu.. off-topic.. cred că eu am ajutat mai mult decât ai ajutat tu persoanele care au venit cu întrebări aici pe forum.. cu 288 posturi din dec 2013 eu cred că tu intri doar pentru concursuri, jumate sigur îs făcute doar cu particip, pot paria

Champion SuperDunk's Avatar
    Quote Originally Posted by Zaharia Cristian View Post

Ba omule eu sunt inscris din August...Ce treaba ai tu cu mine?????Macar eu sunt constant,si intru in fiecare zi,nu ca tine care acum ai aparut cu cateva comentarii...Ciocu mic..
    Ma faci pe mine pomanagiu ma?????)))))))))))))))) cu 1000 comentarii??????????