Results 1 to 10 of 160
Like Tree37Likes

Thread: CONCURS - Set complet REAL MADRID C.F!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Romanian Forum Moderator Zaharia Cristian's Avatar
    Da, ajuti persoanele cu topicuri de anul trecut care nu mai au nici o activitate, felicitari, poate ca am 288 de postari dar la mine nu sunt off-topic cum le ai tu si singurele concursuri la care am scris particip au fost cele cu articole oficiale sau altele cu echipamente sau embleme pe care nu le gasesc in shop, in rest crede-ma ca imi permit articole din shop, altfel nu mai faceam concursuri si pentru altii care nu si le pot permite.
    P.S. Si nu uita ca tu ai venit pe forumul asta doar pentru concursuri, avand in vedere ca ai facut 200 e postari in 2 zile pentru a participa la concursul cu Real Madrid.
    Unde faceai tu 200 de postari daca nu rascoleai toate topicurile vechi de pe forum.

Famous A R R O W's Avatar
    Quote Originally Posted by Zaharia Cristian View Post
    Da, ajuti persoanele cu topicuri de anul trecut care nu mai au nici o activitate, felicitari, poate ca am 288 de postari dar la mine nu sunt off-topic cum le ai tu si singurele concursuri la care am scris particip au fost cele cu articole oficiale sau altele cu echipamente sau embleme pe care nu le gasesc in shop, in rest crede-ma ca imi permit articole din shop, altfel nu mai faceam concursuri si pentru altii care nu si le pot permite.
    ești sigur? recunosc, în priemele 2 zile am redeschis mai multe topicuri, dar după am ajutat pe toți care au avut o întrebare și eu am știut să răspund

P.S. ce era să mai zici acum.. normal că îți permiți, cum să nu îți permiți

Champion SuperDunk's Avatar
    Quote Originally Posted by Zaharia Cristian View Post
    P.S. Si nu uita ca tu ai venit pe forumul asta doar pentru concursuri, avand in vedere ca ai facut 200 e postari in 2 zile pentru a participa la concursul cu Real Madrid.
    Unde faceai tu 200 de postari daca nu rascoleai toate topicurile vechi de pe forum.
    Macar eu inainte ajutam pe toata lumea...si pe cel englez si pe cel roman,si nu comentam nimic...Nu ca tine care te-ai trezit acum o luna sa postezi 2-3 posturi pe zi...si vi mie sa imi comentezi...In August-Septembrie am strans 300 comentarii,cat ai strans tu intr-un an,asa ca gura mica...
    Trebuia sa scrii un roman in comentariu...
    Si daca omul spune adevarul,trebuia sa-l condamni...))))))))))
    A R R O W likes this.