Victorie cu 2-1 in UCL !Trecem mai departe ,unde vom da peste un adversar foarte bun !
Victorie cu 2-1 in UCL !Trecem mai departe ,unde vom da peste un adversar foarte bun !
2-2 in CL cu emotii pe final..merg mai departe
ciudata rau echipa mea .. nu pierd in deplasare in schimb acasa in meciurile importante iau bataie
ultimul exemplu acum in CL .. joc in deplasare prin min 7 mi se accidenteaza un mijlocas , eu abia prin min 63 am intrat , conduceam cu 1-0 il schimb pe ala accidentatu si mai dau un gol .. castig
iar azi ..joc la mine .. individul schimba 3 jucatori in prima repriza foarte repede ..apoi da gol ... ii se accidendeaza un jucator.
iar in repriza a doua in min 71 ii este eliminat pentru cartonase inca un jucator
am avut la un moment 2 jucatori in plus la meciul asta si ai mei n au schitat nimic.
Asa-i in tenis, Dorin! De pilda, echipa mea a pierdut astazi in CL cu 2-1 acasaaaa. Dupa ce in tur castigasem in deplasare cu 4-1. Dar victorie categorica, 31 de suturi, 14 pe poarta. Acum, 17 suturi, 3 pe poarta=)). Pana mea. Macar merg mai departe.
Din pacate nu am mai urmarit meciu , am intrat in minutu 84' si nu mai aveam ce sa fac asa ca am facut egal 1-1 ... dar spre norocul meu se mentin punctele distanta fata de locu 2
victorie directă cu locul 4 și avem 4 pucte peste, la egalitate cu locul 2 care are 5 egaluri la rând
portarul a luat nota 7 deși a avut ceva 5 parade și un penalty apărat
se pare că-l voi păstra
0-2 in campionat, am ajuns pe locul 10
Ma bucur ca sunt din ce in ce mai multe persoane active. E foarte misto sa vezi ca forumul roman e aproape cel mai activ dintre toate. Felicitari tuturor!