407Likes
-
2-2 in CL cu emotii pe final..merg mai departe
-
ciudata rau echipa mea .. nu pierd in deplasare in schimb acasa in meciurile importante iau bataie
ultimul exemplu acum in CL .. joc in deplasare prin min 7 mi se accidenteaza un mijlocas , eu abia prin min 63 am intrat , conduceam cu 1-0 il schimb pe ala accidentatu si mai dau un gol .. castig
iar azi ..joc la mine .. individul schimba 3 jucatori in prima repriza foarte repede ..apoi da gol ... ii se accidendeaza un jucator.
iar in repriza a doua in min 71 ii este eliminat pentru cartonase inca un jucator
am avut la un moment 2 jucatori in plus la meciul asta si ai mei n au schitat nimic.
-
Rookie
Asa-i in tenis, Dorin! De pilda, echipa mea a pierdut astazi in CL cu 2-1 acasaaaa. Dupa ce in tur castigasem in deplasare cu 4-1. Dar victorie categorica, 31 de suturi, 14 pe poarta. Acum, 17 suturi, 3 pe poarta=)). Pana mea. Macar merg mai departe.
-
Pro
Din pacate nu am mai urmarit meciu , am intrat in minutu 84' si nu mai aveam ce sa fac asa ca am facut egal 1-1 ... dar spre norocul meu se mentin punctele distanta fata de locu 2
-
Famous
victorie directă cu locul 4 și avem 4 pucte peste, la egalitate cu locul 2 care are 5 egaluri la rând 
portarul a luat nota 7 deși a avut ceva 5 parade și un penalty apărat
se pare că-l voi păstra
-
0-2 in campionat, am ajuns pe locul 10
-
Rookie
-
Rookie
Ma bucur ca sunt din ce in ce mai multe persoane active. E foarte misto sa vezi ca forumul roman e aproape cel mai activ dintre toate. Felicitari tuturor!
-
Sunt mai nou pe forum dar ma bucur ca l-am găsit , deoarece am găsit aici unele răspunsuri si au fost de ajutor pentru mine
-
Addicted
Ieri am suferit prima infrangere din campionat si am cazut pe 2,la o diferenta de 1 pct fata de lider !