Results 1 to 10 of 231
Like Tree338Likes

Thread: Sezonul 63 - Sunteţi gata?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Nu se poate asa ceva , deja ii al trei-lea meci consecutiv in care sunt batjocorit de joc da asta ultimu ii neexplicabil cum pot sa fiu aproape batut de ultimu clasat , a fost salvat un punct in minutu 89' , in tur i-am dat lejer 7-0 si acum ... deja am trecut pe locu 2 si doar un mare miracol sa se intample ca sa mai iau campionatu daca eu sunt umilit de locurile 10 , 11 , 14 ce pretentii am sa castig cu primu loc in ultima etapa sau chiar maine cu locu 9 nici nu mai am cuvinte ... nu mi sa intamplat niciodata asa ceva acum sper sa nu pierd ultimele 2 meciuri ca nici in primi 3 nu mai raman o serie de dezamagiri ca asta demoralizeaza orice jucator da cand esti lider 14 etape si pierzi puncte din cauza egalurilor si infrangerilor cu codasele clasamentului sigur de gandesti si la altceva

Cine imi poate da o explicatie pentru rezultatu asta ?
    Uitati ce lot are , nici macar nu are toti jucatorii pe posturile lor

Uitati ce lot am eu , parerea mea este nu ii chiar asa mica diferenta avand in vedere ca eu eram pe primu loc si el pe ultimu , din asta rezulta ca jocu echipei mele ii mult mai bun decat jocu lor

Uitati ce posesie am eu fata de el si poate are el 4 suturi pe poarta da numai cele 2 goluri au fost comentate restu nu ...

Dupa ce am primit cele 2 goluri fulgeratoare am schimbat repede un DC su un ST , am si eu 2 note de 6 inexplicabile si ele dar totusi fata de mine el are 3 de 5 si 4 de 6 deci note mult mai proaste
    Last edited by Bogdan Astefanei; 03-05-2015 at 05:19 PM.